14 juni 2017 
2 min. leestijd

Doe mee met de workouts van Move with Marc en steun Dance4Life!

Doe mee met de workouts van Move with Marc en steun Dance4Life!
Wil jij dit weekend meedoen aan een onwijs toffe sportdag, waarbij je helemaal in de watten wordt gelegd en ook nog eens het goede doel steunt? Dan is dit je kans! Onze friend of the brand Marc Udo loopt dit jaar voor Dance4Life de marathon van New York én hij heeft een superleuke manier bedacht om zijn sponsorgeld op te halen.

Move with Marc!

Marc heeft 2017 uitgeroepen tot ‘het jaar van de uitdagingen’. Hij stapt op sportgebied uit zijn comfort zone en wil nog meer uit zichzelf halen dan hij al deed. En geloof ons, deze jongen doet een hoop ;). Marc begon zijn carrière als model en is iemand die altijd even tijd heeft voor een praatje, veel lacht en in is voor een dolletje. Maar bovenal is hij de tofste personal trainer en Nike pacer die je maar bedenken kan. Alles doet hij met een grote glimlach en vol overgave. Zo kan hij je nog even een extra burpee laten doen zonder dat je überhaupt doorhebt dat je 'm doet. Dat zegt wel genoeg toch?

Fun(d)run

Om zijn sponsorgeld binnen te halen organiseert Marc elke zes weken tot zijn vertrek een Fun(d)run in het Vondelpark. Aanstaande zondag 18 juni kun jij hier van 11.00 tot 13.00 bij zijn! How cool! Met een ticket, waarvan de opbrengst naar Dance4Life zal gaan, heb je toegang tot de run en bootcamp. Verzamelen doe je op het zijterras van Vondel CS, waar je begint met de warming-up. Marc heeft een topteam van Nike pacers samengesteld die jou gaan begeleiden bij een private run van 2, 3,5 of 5 kilometer. Bij terugkomst is er na de eerste inspanning even een moment van verfrissing en krijg je wat te drinken. Daarna is het tijd voor Core/ High Intensity Interval Training. Tot slot is er een relaxte cooling down, om zo helemaal ontspannen de training af te ronden. En in the end willen we natuurlijk allemaal eten, ik wel in ieder geval, en staat er een healthy post-workout juice en meal voor je klaar.

Haal snel je tickets binnen!

Fitgirls.nl houdt van mensen die alles vol overgave doen en daarom zal ik zondag zeker een kijkje gaan nemen! Naast een toffe run en een killer workout, kun je ook lootjes kopen en meedingen voor toffe prijzen. Helaas zijn er voor deze fun(d)run per keer maar 60 plekken beschikbaar, dus trommel je vriendinnen, vrienden of broers en zussen op, haal je tickets en laat je zondag mee voeren in het enthousiasme van Marc. Lukt het je niet om er aanstaande zondag bij te zijn? Wees niet getreurd, want zondag 23 juli staat Marc je gewoon weer met een glimlach op te wachten. Wil je meer weten over het evenement en welke prijzen je kan winnen? Ga naar facebook en zoek het evenement Dance4life X Move with Marc Part 2 op. Kaarten kun je bestellen via https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=117675&point_of_sale_id=15707. Zien we je daar?
Reactie plaatsen