02 juni 2017 
1 min. leestijd

Deze rosé van Aldi is uitgeroepen tot één van de beste ter wereld!

Deze rosé van Aldi is uitgeroepen tot één van de beste ter wereld!
Binnenkort een feestje? Vanaf nu hoef je niet lang meer te zoeken, want de wijnen van de Aldi doen het namelijk heel goed! De spotgoedkope rosé van de Aldi is uitgeroepen tot één van de beste ter wereld. Voor slechts 7 euro kan je al genieten van een heerlijke fles sprankelende rosé. De Franse rosé, met de naam Exquisite Collection Côtes De Provence 2016, was dé grote winnaar op de International Wine Challenge die onlangs werd gehouden in Londen.

De International Wine Challenge

De International Wine Challenge (IWC) is de meest uitgebreide en invloedrijke wijnproef-wedstrijd van de wereld wereld. De IWC biedt ook het hele jaar talloze verschillende proeverijen aan om anderen de gelegenheid te geven hun bekroonde wijnen te promoten.

Exquisite Collection Côtes De Provence 2016

De prachtige collectie van Côtes De Provence 2016 heeft een zilveren medaille gewonnen tijdens de International Wine Challenge in Londen. Dit zijn overigens dé 'Oscars' van de wijnwereld! De medaille winnende rosé is gemaakt van Grenache, Cinsault en Syrah druiven en heeft een alcoholpercentage van 13 procent. Volgens de juryleden is deze wijn een sensationele mix van intense maar fijne smaken van zomervruchten met een kruidig randje. Tip: Door de fruitaroma's is dit een lekker drankje om te combineren met gegrilde vis of salades op een heerlijke zomerdag! De Côtes De Provence 2016 is in verschillende landen verkrijgbaar, maar helaas (nog) niet in Nederland. Hopelijk komen deze wijnen gauw onze kant op. :) Foto: Aldi
Reactie plaatsen