12 april 2017 
1 min. leestijd

Demi Lovato voelt zich beter dan ooit!

Demi Lovato voelt zich beter dan ooit!

Demi Lovato is altijd open geweest over haar leven. Nu ze 24 jaar is wil ze gewoon gelukkig zijn, gezond zijn en zelfvertrouwen hebben. Dit is voor haar niet altijd vanzelfsprekend geweest.

Demi staat bekend om haar eerlijkheid. Ze is open over haar problemen en haar onzekerheden en zorgt er op die manier voor dat meiden tegen haar op kijken. Een jaar geleden vertelde Demi openlijk over haar familie, geschiedenis met boulimia en haar strijd om nuchter te worden toen ze een tiener was. Op 18-jarige leeftijd ging Demi naar een afkickkliniek om geholpen te worden met haar eetprobleem, zelfbeschadiging en cocaïneverslaving.

Demi Lovato is nu 24 jaar en lijdt aan een bipolaire stoornis en vorig jaar december deelde zij op social media dat het leven met deze stoornis een 'work in progress' is. Hoe erg de situatie soms ook is, Demi houdt haar social media volgers no matter what op de hoogte. Een van haar laatste posts is hier ook zeker geen uitzondering van. De zangeres gebruikte Instagram om te laten weten dat het goed met haar gaat en dat ze hoopt dat het met haar volgers ook goed gaat.

https://www.instagram.com/p/BStxFFAlKaz/?taken-by=ddlovato

Ze voelt zich beter dan ooit, omdat ze nu leert om van zichzelf te houden.

''Vertel jezelf iedere dag hoe mooi je bent, wees voorzichtig met jezelf, eet koolhydraten zonder je schuldig te voelen en houd in gedachte dat het leven te kort is om je iets aan te trekken van wat anderen van je denken.''

Iedereen kan wel wat leren van haar inspirerende posts. We kunnen allemaal wat veranderen om ons zelfvertrouwen en ons geluk te verbeteren. Voor Demi betekent dat iedere dag tegen jezelf zeggen dat je mooi bent. Maar voor jou kan dat iets heel anders zijn. Of je nou donuts wil eten of jezelf vergeeft omdat je de verjaardag van een vriendin bent vergeten, doe gewoon wat voor jou werkt.

Reactie plaatsen