01 april 2016 
1 min. leestijd

De leukste hardloopevenementen in april!

De leukste hardloopevenementen in april!
Hardlopen is een te gekke sport, omdat je het in principe overal kunt doen. Hardlopen heeft naast fysieke voordelen ook een positief effect op je gesteldheid. De drempel om de deur uit te gaan, kan soms hoog zijn. Om hardlopen leuker te maken en jezelf gemotiveerd te houden, kun je meedoen aan een hardloopevenement. We zetten de leukste in april voor je op een rij!

Ladies Run Hilversum, 16 april

Sportief, trendy, fun en women only! De Yakult Ladies Run loopt dwars door het centrum van Hilversum met langs het parcours swingende muziek en live bands. Je kan kiezen voor de afstanden vijf of tien kilometer. Na afloop is er genoeg gelegenheid om je hardloopprestatie te vieren bij gezellige tentjes. De perfecte girls night out!

Strong Sister Run, 30 april

Het gaat niet om de tijd, maar om de fun! Deze girls only obstakel run in Rotterdam is uitdagend en super gezellig! Zeven kilometer lang, klauter en kruip je naar de finish en dat doe je samen met duizenden andere stoere chicks. Women empowerment, kom maar op. Er zijn twee startgroepen: Powergirls en Powdergirls. De Powergirls gaan er helemaal voor om een snelle tijd neer te zetten (er is een eerste, tweede en derde prijs te winnen!) en de Powdergirls genieten op hun gemak van het parcours en maken vooral veel lol. Je kan de race dus helemaal invullen zoals je dat zelf wil. En ehh.. Wie weet kom je wel bekenden tegen ;). strongsister

Marathon lopen? 10, 16 en 17 april

De echte diehards kunnen weer deelnemen aan verschillende marathons. Als je een marathon op de planning hebt staan in april ben je waarschijnlijk al druk aan het trainen... We zetten ze toch nog even voor je op een rij! Zo is er de NN Marathon Rotterdam op 10 april, maar waarschijnlijk kun je dan niet, in verband met het #FEARLESS event. Gelukkig kun je een week later toch nog die 42 kilometer rennen in Terneuzen, bij de Marathon Zeeuws-Vlaanderen op 16 april of in Enschede, bij de Enschede Marathon op 17 april.
Reactie plaatsen