14 mei 2017 
1 min. leestijd

De lekkerste Moederdag recepten!

De lekkerste Moederdag recepten!
Heb je nog inspiratie nodig voor het maken van een lekkere brunch voor Moederdag? We hebben een aantal van onze favoriete recepten op een rijtje gezet. Voor de garnering kan je gebruik maken van allerlei verse lekkernijen, zoals aardbeien of bosbessen om je moeder extra te verwennen, of koop snel nog even snoephartjes en strooi die over je smoothie heen. Fijne Moederdag!

Groene Smoothie met avocado en alfalfa

Is jouw moeder dol op smoothies? Dan is deze groene smoothie met avocado en alfalfa dé oplossing om je ontbijt op bed af te maken. De groene smoothie bevat veel voedingsstoffen die goed zijn voor ons lichaam. Zeker de moeite waard dus. Met de garnering kan je helemaal losgaan! Laat je inspireren door verschillende trends zoals de unicorn trend of de mermaid trend. Bekijk hier het recept van de smoothie.

Gebakken ei in een paprika ring

Het gebakken ei in een paprika ring ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens lekker en gezond! Wij vinden dit een heerlijke inspiratie voor een ontbijtje of lunch op bed. Je kan natuurlijk heel veel kanten op met een ei, maar dit is wel echt dé perfecte combinatie volgens ons. Met wat bosui, peper en zout geef je het nog wat extra smaak. Uiteraard kan jij kiezen voor andere toevoeging. Bekijk hier het recept van de gebakken ei in ene paprika ring.

Quinoa breakfast bowl

Maak een heerlijke brunch voor Moederdag af met deze gezonde quinoa breakfast bowl. Het is algemeen bekend dat je quinoa bijna overal voor kan gebruiken. Je kan het gebruiken voor in je salade, je burger, en vanaf nu dus ook als lunch! Het maken van dit recept duurt wat langer dan de bovenstaande receptjes, maar dat is jouw moeder vast waard! Bekijk hier het recept van de quinoa breakfast bowl.
Reactie plaatsen