04 oktober 2017 
2 min. leestijd

De kracht van knuffelen

De kracht van knuffelen
Op ons kantoor heerst een echte knuffel-cultuur zoals wij dat noemen. Bij het aankomen en weggaan, geven we elkaar altijd een knuffel. Wij geloven er namelijk in dat wanneer je even kort fysiek contact maakt met elkaar er meer verbinding is met elkaar en met jezelf. Knuffelen is bij ons dus niet alleen een manier van begroeten, maar gaat veel verder dan dat. Het creëert meteen een fijne vibe, je stelt je meer open en bent meer op je gemak. Niet alleen in de werksfeer is dit belangrijk, maar ook daarbuiten.

Group hug

We leven in een online wereld waar je eigenlijk 24/7 in contact staat met andere mensen, maar vaak weinig écht contact hebt met de mensen om je heen. Zelfs als je buiten loopt zie je mensen vaker naar het scherm van hun telefoon kijken dan naar elkaar. Soms wordt je zelfs raar aangekeken als je iemand begroet. De offline wereld is echt veel leuker als je eens wat vaker opkijkt en de connectie met mensen opzoekt. Zoals je inmiddels begrijpt zijn wij een groot fan van knuffelen, wij doen niet aan less is more. ;) Wanneer wij met ons team trainen of een belangrijke deadline hebben gehaald kan een group hug dan ook echt niet ontbreken! Het zorgt voor een gevoel van saamhorigheid en het geeft ook gelijk een power-up gevoel! We hebben dan nog meer zin om te knallen en het motiveert enorm om het beste uit onszelf en elkaar te halen.

Aandacht met aandacht

Sta je er weleens bij stil of je echt aandacht geeft als je met iemand praat of wanneer je iemand aanraakt of knuffelt? Aandacht geven met aandacht is enorm belangrijk om de verbinding te voelen. In het begin voelt het misschien wel een beetje awkward, maar uiteindelijk zal het je alleen maar goede energie geven. WE Fashion heeft een nieuwe campagne in het najaar met als motto: ‘‘We believe life is better together’’ en hier sluiten wij ons helemaal bij aan! Hier staat ons platform ook voor. Als je verbinding maakt met elkaar, maak je ook verbinding met jezelf. Als we allemaal wat meer aandacht voor elkaar hebben en elkaar eens wat vaker zien staan, dan wordt de wereld alleen maar mooier. Pak je vriendin, moeder, zus en je collega daarom eens wat vaker vast en geef haar die dikke knuffel die ze verdient. Zo, nu dit artikel af is ga ik ook eerst even een knuffel halen bij mijn team ;) BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren BewarenBewaren
Reactie plaatsen