30 december 2016 
2 min. leestijd

De 6 leukste series voor knusse winteravonden

De 6 leukste series voor knusse winteravonden
Wil je even tijd voor jezelf of zin in gewoon helemaal nietsdoen? Stel een avondje bingewatching dan vooral niet uit! Deze series zijn perfect voor een avondje op de bank met een warme kop chocolademelk of thee. Met deze zes opties ben je wel even zoet:
  1. Suits

Mike Ross: een luie maar briljante schoolverlater. Geen diploma dus, maar toch weet hij op sollicitatiegesprek te komen met hunk Harvey Specter, één van de beste advocaten van New York. Harvey is een beetje klaar met alle braaf afgestudeerde rechtsstudenten. Na het kennis mogen maken met Mike’s talenten en fotografisch geheugen doet hij een sprong in het diepe en neemt hem aan. Een dramaserie met leuke dialogen en veel humor!
  1. Stranger Things

Je kunt er eigenlijk niet meer omheen: de sciencefiction-horrorserie Stranger Things is dit jaar uitgebracht en is in no-time populair geworden. Kort samengevat gaat de serie over een jongetje dat vermist raakt. Tijdens de zoektocht ontmoeten zijn vrienden het mysterieuze meisje Eleven, wat heel veel supernatural raadsels met zich meebrengt. De scifi-serie neemt je qua looks mee terug naar de jaren ‘80 en heeft een vintage vibe.
  1. Homeland

CIA-agent Carrie Mathison is ervan overtuigd dat Amerikaanse oorlogsgevangene Nichols Brody, na acht jaar eindelijk gered, nog steeds contact heeft met Al Qaida om een aanslag te doen op Amerikaanse grond. De drama slash psychologische triller telt 5 seizoenen waarvan één nog in de maak. Kijken dus!
  1. Westworld

Westworld vindt plaats in een Western-themapark. In dit park leven de ‘Hosts’: synthetische androïden (een menselijk ‘iets’ dat bestaan heeft). De bezoekers van het park, de ‘Nieuwkomers’, mogen doen wat ze willen en de Hosts laten hun wensen uitkomen. Gek op drama, sciencefiction, western, thriller en actie? Dan is deze serie echt iets voor jou!
  1. The Walking Dead

Je hebt vast weleens van de Amerikaanse serie The Walking Dead gehoord. In de dramaserie probeert een groep mensen te overleven in een wereld vol zombies, waarbij de voornaamste focus op het overleven ligt en niet op de zombies. De serie telt nu zeven seizoenen, dus je hebt genoeg kijkvoer voor een week op de bank. Mocht je helemaal hooked raken, dan hoef je niet al te lang te wachten op nieuwe afleveringen: volgend jaar komt seizoen 8 alweer uit.
  1. Game of Thrones

Game of Thrones doet al een tijdje langer mee, maar de op fantasieboeken gebaseerde serie loopt nog altijd heel goed. Het speelt zich af in een mythische wereld waar zeven koninkrijken tegen elkaar vechten. Bedrog, verraad, adel, eer, overwinningen en triomf spelen grote rollen in de fantasieserie. Bij Game of Thrones is het een kwestie van winnen of sterven en je valt van de ene verbazing in de andere. Let op: je moet wel tegen een beetje bloed kunnen. ;) Oh, en goed nieuws voor de diehard GOT-fans: er komt een nieuw seizoen aan! Het zevende seizoen wordt in juli 2017 verwacht. giphy  
Reactie plaatsen