Dani's Mindset Moments: Moeder versus ondernemer

Dani's Mindset Moments: Moeder versus ondernemer
"Dani is alleen maar met haar werk voor Fitgirls.nl bezig, heeft ze eigenlijk nog wel tijd voor haar dochter Megan?" Laat ik één ding voorop stellen. Deze post is niet omdat ik mezelf wil bewijzen naar anderen, maar omdat ik wil laten zien dat er altijd een weg is voor het waarmaken van je dromen zonder de belangrijkste basis van je leven op te hoeven geven. De bovenstaande opmerking laat zien hoe oppervlakkig social media werkelijk is aangezien er naar aanleiding van wat er qua foto's gezien wordt online er direct een beeld gevormd wordt over de indeling en keuzes van iemands leven. Net als iedere vrouw en iedere moeder struggle ik met mijn balans en prioriteiten. Dat zal altijd een uitdaging blijven. Zeker in deze prestatiegerichte maatschappij waar ik net als iedere andere vrouw alle ballen hoog probeer te houden en veel van mijzelf verwacht. 13413988_10154091918260351_1110853924_n Ik weet dat ik veel van mijzelf en mijn lichaam vraag door het gezinsleven en moederschap te combineren met het ondernemerschap, maar ik weet ook dat daar mijn geluk ligt. Het is een bewuste keuze en daarom moet ik extra goed voor mijn lijf en mindset zorgen. Ik ben mij hier extra bewust van en maak misschien keuzes die in deze maatschappij niet mainstream zijn. Maakt dat mij een slechte moeder? Of misschien wel een halve ondernemer? Volgens mij geen van beide. Je kan juist alles doen wat je wil, zolang je basis maar stabiel is. Die basis moet je beschermen.

Het leven is veel te kort om niet in alle uitersten te leven of netjes binnen de lijntjes te kleuren.

Door mijn eigen burn-out, maar vooral door de ziekte van mijn dochtertje Megan, dat ongeneeslijk en ernstig ziek is en ook nog een beperkte levensverwachting heeft (gemiddeld worden mensen met deze ziekte 35 jaar), wil ik voor haar juist het voorbeeld zijn en laten zien dat je niet in een reguliere box gestopt hoeft te worden. Ik wil dat zij kiest voor een leven in vrijheid en juist kiest voor datgene waar haar creativiteit ligt en wat haar echt gelukkig maakt! Ga ik dan nog wel eens op mijn bek? Pfff, je moest eens weten. Maar daardoor groei ik als persoon, groeit mijn gezin en bedrijf. Het maakt mij sterker om mijn doelen te bereiken en het verschil te maken. Het leven is veel te kort om niet in alle uitersten te leven of netjes binnen de lijntjes te kleuren. Trust me, life is great if you take the risk. Voor je het weet is het voorbij. Kies voor je dromen, werk hard maar geniet nog harder van het leven met je loved ones (L)
linda
Door

linda

op 11 Jun 2016

Wauw echt wauw geen woorden voor. Diep respect Hoe jij dit doet en je bent echt wel mn voorbeeld. Dit blog maakt ook wel duidelijk ga je dromen achterna het komt goed als je er maar in gelooft! Balans is the key. Toppertje

Britt
Door

Britt

op 13 Jun 2016

Mooi geschreven!

Reactie plaatsen