22 november 2015 
1 min. leestijd

Caroline’s Bedtime Stories #11 Count your blessings

Caroline’s Bedtime Stories #11 Count your blessings
Dit is alweer de elfde Bedtime Story en elf is volgens sommigen het 'gekkengetal'. Ik heb er niet zo veel mee, met bijgeloof, maar misschien zet jij geen stap buiten de deur op vrijdag de dertiende? Of strooi je onmiddellijk zout over je linkerschouder wanneer je het op tafel knoeit? Ik ben geboren op 13 april en heb dus regelmatig op vrijdag de dertiende mijn verjaardag gevierd. Het is tot nu toe nog altijd goed gegaan, dus volgens mij valt het allemaal wel mee (oeps, nu wil ik dit misschien toch even afkloppen).

Count your blessings

Vanuit traditie, historie en religie geven we dingen een bepaalde betekenis. Maar ook persoonlijk geef je gebeurtenissen, mensen, of soms dingen waarde. Het is voor iedereen anders, iedereen heeft zijn of haar eigen lijstje. Maar dat er zaken zijn in je leven waar dankbaar voor bent, dat is zeker. Vanmorgen heb ik mijn eigen opsomming gemaakt, en ik ben eigenlijk nog niet klaar.

De kleine dingen

Als je ineens zo’n lijstje maakt, komen daar vaak de grote, basale dingen op. In de drukte van de dag, in de stress van alles wat moet, de chaos van het nieuws, vergeten we de kleine dingen die het leven juist zo leuk maken. Het zit hem niet in grote dingen. Vaak zijn de kleine successen, de nieuwe contacten die je op hebt gedaan, een onverwacht cadeau wat je krijgt of geeft, de kick-ass gym sessie of dat lekkere stuk chocola, de kers op jouw taart.

Collect your sparkles

Die kleine pieken in jouw dag, vergeet je vaak. Als je dan zo’n lijstje gaat maken, verdwijnen die momenten naar de achtergrond. Maar hoe leuk is het om die kleine (of eigenlijk grote) dingen te verzamelen? Deze laatste maanden van het jaar gaan op FITGIRLS over #countyourblessings. Mijn uitdaging voor jou, verzamel elke dag drie Sparkles, drie dingen; gebeurtenissen; mensen; you name it; waar je die dag dankbaar voor bent en schrijf ze op in een mooi boekje, of deel ze via FITGIRLS met #countyourblessings. Je lijst zal eindeloos worden. Liefs Caroline

P.S. Geniet van december, ik ben weer terug in het nieuwe jaar met vernieuwende Bedtime Stories! Don't miss out!

caroline fitshe fitgirls

Caroline (eigenaresse Fitshe) schrijft elke zondag (nu dus weer vanaf het nieuwe jaar) haar column: ‘Caroline’s Bedtime Stories’. Wil je meer weten over FITSHE? Ga dan naar de website WWW.FITSHE.COM en volg Caroline op op Instagram @Fitshe_com
Reactie plaatsen