Redactie
03/07/2017
2 min
0

Buitenbeentje? Wees trots op je eigen awkwardness!

03/07/2017
2 min
0
Weet je nog, vroeger, op school? Die paniekaanvallen die je kreeg tijdens het geven van presentaties? Iedereen keek je met grote ogen aan en jij voelde je zwaar ongemakkelijk? We've all been there! Daarom draag ik dit blog uit naar alle pechvogels die ooit de trap af zijn gestuiterd, de meisjes die lachen om zichzelf voordat de rest dat doet, maar nog steeds geen gebrek hebben aan zelfvertrouwen. To all the awkward girls, you are awesome! Oké, misschien loop je een beetje raar, heb je de lach van een baviaan en struikel je over alles. Nou en! Dit maakt je uniek, omhels je ware ik en maak je geen zorgen over wat iemand anders over je denkt. Laat de haters maar lekker haten en leef je eigen awesome leven.

Lachen om jezelf is gezond!

Trek vandaag je grapjas aan en lach lekker om je eigen awkwardness. Je moet het leven niet te serieus nemen. Je zal namelijk in het leven vaker voor lul staan en het is beter om te lachen met mensen in plaats van dat je wordt uitgelachen. Dus mocht je ooit in het openbaar hard zijn gevallen: dust yourself off en lach erom! Doe alsof er niks aan de hand is en loop met zelfvertrouwen verder. Ik heb weleens meegemaakt dat ik bijna struikelde waar allemaal jongens bij waren. Ik zag dat ik bijna werd uitgelachen, maar ik keek de jongens aan en zei: ''Dat zagen jullie niet hè'," en liep als een tutje weg. In plaats van dat ik werd uitgelachen leek het wel alsof ze het haast sexy vonden. Confidence is everything.

Stiltes laten vallen is geen ramp

Stiltes laten vallen kan ongemakkelijk zijn, maar aangezien wij daar geen moeite mee hebben zal dit geen probleem zijn voor ons! Wij hebben zoveel fantasie en energie dat het soms voor anderen vervelend kan zijn. De een zal er leuk op reageren en de ander weer niet. Accepteer dit en ga er niet mee zitten. Iedereen is anders en dat is maar goed ook!

Awkwardness to the fullest

We zijn soms misschien een beetje raar, maar wie niet deze dagen? Wij zijn een speciaal soort awkward, we kunnen mensen ongemakkelijk laten voelen zodra we de kamer binnenlopen. Dit is een geschenk en geen vloek. Hoe je hiermee omgaat is aan jezelf. Persoonlijk boeit het mij nu niet zoveel of mensen mij raar vinden of niet. Ik leef voor mezelf en niet voor a bunch of boring people. Vroeger, toen ik een tiener was, deed het mij meer. Hoe ouder je wordt hoe meer je je gaat beseffen dat je maar één keer leeft en er het beste van moet maken. Wees eerlijk tegen jezelf en doe wat goed voelt. Je kan het makkelijker voor jezelf maken door gewoon eerlijk te zijn en te zeggen dat je soms een beetje raar kan doen. Begin je gesprek met ''Jij bent een vreemdeling voor mij, ik weet soms niet hoe ik mij moet gedragen in sociale situaties. Prettig om kennis te maken met je, moet ik je een high five geven of een box?''. Hoewel je alsnog als een vreemde vogel wordt gezien door sommige mensen, is het tien keer beter dan normaal zijn. Waarom zou je normaal zijn als je op de wereld bent gezet om te shinen!
Reacties
Categorieën