Redactie
03/31/2017
2 min
0

Breaky breaky! De leukste ontbijt hotspots

03/31/2017
2 min
0
Ontbijtjes, wie houdt er niet van?! Van banaan pannenkoekjes met extra honing tot verse granola met heerlijke bananenyoghurt. Een goed ontbijt kan natuurlijk niet aan je dag ontbreken en daarom hebben we de leukste ontbijt hotspots voor jullie op een rijtje gezet. Het ontbijt is voor mij echt the best part of the day. Je mag me er zelfs voor wakker maken! En geloof het of niet, maar ik verkies een ontbijt zelfs boven een avondmaaltijd. Ik ben sowieso een zoetekauw dus dat is niet heel moeilijk. No worries, word je liever niet wakker gemaakt voor een ontbijt? Dan kan je ook gewoon lekker gaan brunchen. Of zelfs nog beter: breakfast for dinner! Er is niks fijner dan de dag beginnen met een heerlijk vers bakje koffie (of thee) in een leuke, chille hotspot. En daar hoort natuurlijk een fantastisch ontbijtje bij.
 1. The Corner Bakery - Amsterdam

  The Corner Bakery zit een beetje verscholen in Amsterdam, maar deze hotspot is een bezoekje meer dan waard! Het is een klein, maar heel erg gezellig en knus tentje. Toen ik er voor de eerste keer kwam keek ik mijn ogen uit. Ik zag non-stop al het lekkers voorbij komen en een keuze maken was een mission impossible. Wentelteefjes, American pancakes, smoothiebowls, velvet cake, burgers en milkshakes: The Corner Bakery has it all! Je staat er wel even in de rij voor, maar dat is het meer dan waard, geloof me.
 2. Yoghurt Barn

  Yoghurt is sowieso een van mijn favorieten, dus de Yoghurt Barn kan zeker niet aan dit lijstje ontbreken. Nee, de Yoghurt Barn zit niet alleen in Amsterdam, dit leuke tentje is ook in Utrecht, Haarlem, Den Haag en Den Bosch te vinden! Van crazy cookie tot merry berry en van naughty nut tot creamy dreamy. Één ding is zeker, dit wordt een ontbijtje om nooit te vergeten. Die namen ook, I love it.
 3. Bulls and Dogs -Amsterdam

  Hallo foodgasm! Ik meen het, deze hotspot is gewoon niet nor-maal. Wanneer ik een foto voorbij zie komen op Instagram loopt het water mij spontaan in de mond. De creaties die daar geserveerd worden zullen je zielsgelukkig maken. Een Fancy Mokka Mania milkshake of een Funky Fresh hotdog, of alle twee: ik weet er wel raad mee! Een hotdog met milkshake als ontbijt? Kan gewoon hoor. Zeker een aanrader voor wanneer je een kater hebt. ;)
 4. Baker&Moore - Rotterdam

  Don't panic, healthy foodies! Want van de menukaart van Baker&Moore zal je hart sneller gaan kloppen. Coco chia pudding, homemade healthy granola of een protein power sandwich? Baker&Moore maakt het voor je klaar. Psst, wist je al dat cookie dough bar Baker's Dough (het zusje van Baker&Moore) in ,ei wordt geopend? Dit zijn twee hotspots om je vingers bij af te likken.
 5. De Brandweer Kantine - Maastricht

  Vroeger een brandweerkazerne, nu omgetoverd tot een kantine waar zeker wel een plekje voor jou is! Lekker groot en industrieel ingericht, met een menukaart waar je u tegen zegt. Zweeds kaneelbroodje, huisgemaakte ontbijtmuffins, wentelteefjes van suikerbrood of gewoon een lekkere tosti met Nutella en aardbei! Je ontbijtje overslaan is nu geen optie meer.
Eat diamonds for breakfast and shine all day!
Wat is jouw favoriete ontbijt hotspot?
Reacties
Categorieën