14 december 2015 
0 min. leestijd

Boost your power! Video #5

Boost your power! Video #5
Fitgirls.nl wil vrouwen helpen zich bewust te worden van hun eigen innerlijke kracht. Elke maandag delen we daarom een inspirerende video en quote! Met deze power boost video begin je de week met een positief gevoel!

"Turn your 'scars', into stars'

https://www.facebook.com/attn/videos/949847625050697/ Toen ik veertien werd, ging mijn lichaam zich ontwikkelen. Het lichaam van een meisje veranderde in het lichaam van een jonge vrouw. Helaas bracht dit ook striae met zich mee. Mijn benen groeiden zo snel dat mijn lichaam de ontwikkeling niet kon bijhouden, met als gevolg striemen. Striae of striemen ontstaan zodra de collageenbanden van de huid oprekken of inscheuren. Toen iemand me tijdens het zwemmen verbaasd vroeg, ‘Wat heb jij nou op je benen?’, gevolgd door nog meer verontwaardigde blikken van anderen, besloot ik mijn bovenbenen voortaan zo goed mogelijk te bedekken. Later kwam ik erachter dat heel veel vrouwen ‘last hebben’ van deze ‘tijgerstrepen’, oftewel striae. Inmiddels heb ik mijn lichaam dus voor honderd procent geaccepteerd. Dit filmpje laat zien dat het overgrote deel, zeventig procent van de vrouwen striae heeft. Hetzij van zwangerschap, hetzij van trainen, hetzij van een snelle ontwikkeling van het lichaam. Dit wordt door de media echter verborgen of vrouwen lichamen worden zo gefotoshopt dat het niet meer zichtbaar is. Denk je nog steeds dat het gevestigde schoonheidsideaal realistisch is? Perfectie bestaat niet en ook jij mag, of moet zelf, van je lichaam houden zoals het is.
Sonja
Door

Sonja

op 15 Dec 2015

Als ik op de link klik opent een nieuw browser van smiths bubel vultips?

Maaike
Reactie plaatsen