Redactie
03/07/2016
1 min
0

Boost your power! Video #16 "Become a miracle"

03/07/2016
1 min
0
Fitgirls.nl wil vrouwen helpen zich bewust te worden van hun eigen innerlijke kracht. Elke maandag delen we daarom een inspirerende video en quote! Deze keer een video over een inspirerend persoon die zich niet laat tegenwerken door zijn lichamelijke beperkingen. Met deze power boost video begin je de week met een positief gevoel! Nick Vujicic heeft geen armen en benen, maar dit heeft hem nooit in de weg gestaan bij het waarmaken van zijn dromen. Je moet dankbaar zijn voor wie je bent en daar het beste van maken, want jezelf onderdompelen in negativiteit brengt je niet verder.

“If you can't get a miracle, become one.” - Nick Vujicic

Wanneer alles tegenzit

Heb jij wel eens dat je het even niet meer ziet zitten? Dat werkelijk alles tegenzit? Vermoeid opstaat, vermoeid naar bed gaat, vermoeid door de dag zeult? Ik ook. Sterker nog; afgelopen maand leek echt alles tegen te zitten en mijn positieve vibes vervaagden eventjes door negativiteit.

Wanneer het niet erger lijkt te kunnen worden

De man in dit filmpje, die heeft echt het een en ander meegemaakt. Hij heeft geen armen en benen meer, maar zijn positiviteit kan niemand hem ontnemen. Hij heeft zo veel dingen in zijn gezicht gesmeten gekregen en kijk waar hij staat. Ik bewonder zijn geduld, zijn positiviteit, zijn enthousiasme en zijn levensvisie. Want eerlijk is eerlijk, als ik een slechte dag heb, is een van de dingen die mij ontbreekt een beetje relativisme. https://www.youtube.com/watch?v=Gc4HGQHgeFE    
Reacties
Categorieën