12 september 2017 
2 min. leestijd

Boeklancering Chef met lef: Pancakes from heaven en heerlijke burgers

Boeklancering Chef met lef: Pancakes from heaven en heerlijke burgers
Yes, afgelopen week was het eindelijk zover! Nigel van der Horst lanceerde zijn eerste kookboek Chef met lef. In dit boek zijn verschillende recepten te vinden die uit elkaar barsten van smaak. Tijdens een gezellige bijeenkomst in ESCOBAR mochten wij bij de onthulling van zijn boek zijn en zijn famous 'pancakes from heaven' proeven. Naast de speciale pannenkoeken die wij hebben geproefd zijn er nog veel meer recepten te vinden in zijn kookboek. Zo kun je onder andere burgers, spannende salades en smaakvolle pizza's verwachten. De recepten zijn allemaal geschreven met als achterliggende gedachte om je inzicht te geven in je eigen voedingspatroon. Naast dat je bewust eet zijn de gerechten ook een lust voor het oog. Want zeg nou zelf, hier wil je je tanden toch meteen in zetten?          

Wie is Chef met Lef?

Nigel van der Horst is een creatieve 27-jarige man. Hij is een echte allesdoener: hij kookt, sport, fotografeert, staat heel soms model en daarbuiten is hij ook nog een sucker voor muziek. Nigel is al vier jaar bezig om mensen te inspireren. Hij wil mensen laten zien dat je ook heerlijk kan eten als je aan je lichaam werkt of simpelweg gezond wilt zijn. Dit kan al door middel van de juiste balans in voeding, beweging en dagelijkse bezigheden. Nigel vertelt niemand wat je wel of niet moet doen. Hij vermeldt bij elk recept de voedingswaarden, zodat jij er een eigen twist aan kan geven en het zo gezond kan maken als je zelf wilt. Hij wilt de wereld laten zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn om gezond te leven en je altijd kunt genieten van eten!
"To eat is a necessity, but to eat intelligently is an art." - Nigel van der Horst

What to expect?

Nigel deelde zijn ervaringen en smaakvolle recepten al op zijn eigen website www.nigelvdhorst.com, en nu dus ook in zijn eigen kookboek Chef met lef. Deze naam is ontstaan omdat Nigel het lef heeft om buiten de gebaande paden te koken en niet bang is om voorop te lopen met wat hij doet. In het boek komen twee mannen voor, Nigel zelf en Jonathan Klaassen. Jonathan is een diëtist, voedingscoach, blogger en 'de bron van verlichting' in een wereld van de food trends. Buiten de recepten en inspirerende verhalen van Nigel legt Jonathan dingen uit over voedingstrends of ze wel of niet kloppen. Wij weten wel uit welk kookboek we vanavond onze inspiratie gaan halen! Hebben jullie hem al in huis? BewarenBewaren BewarenBewaren BewarenBewaren
Reactie plaatsen