30 januari 2018 
1 min. leestijd

BMGP TV-Aflevering 9: Hoe pak jij je rustmomentje?

BMGP TV-Aflevering 9: Hoe pak jij je rustmomentje?
Heb je het al gezien? Het gloednieuwe taboedoorbrekende programma Body, Mind & Guilty Pleasures speciaal voor vrouwen. In dit tv-programma op Ziggo Sport bespreken we wekelijks over alles wat de vrouw van nu bezighoudt. Onderwerpen zoals onder andere geluk, lichaamsbeeld, sport, mindset en voeding komen allemaal op tafel. Wij hosten dit programma met zes andere inspirerende vrouwen, waaronder ex-tophockeyster Ellen Hoog, influencers Teni Stepanosian en Laura Brijde.

Change the world

Onze missie is om meer ‘realness’ te laten zien, vrouwen bewust te maken van hun eigen innerlijke kracht, ze mentaal next level te brengen en hun hart te blijven volgen. Iedere vrouw heeft haar eigen verhaal, iedere vrouw heeft struggles, maar iedere vrouw is mooi op haar manier. Women empowerment is key! Laat je inspireren door Dani en Lizzy die om de week FITGIRLS vertegenwoordigen. De onderwerpen die we bespreken, bepalen we graag samen met jou! Heb jij nog ideeën voor onderwerpen om in de uitzending te bespreken? Let us know! Body, Mind & Guilty Pleasures wordt iedere zondagochtend van 11:00 tot 12:00 uur live uitgezonden op Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo abonnees op kanaal 14. Heb je geen Ziggo? No worry, je kunt via de livestream meekijken op het YouTube-kanaal van Ziggo Sport. We delen wekelijks op ons platform de video’s, een dag na iedere uitzending.

Wat zie je in aflevering #9

Bodyshaming is vooral online nog steeds dagelijkse realiteit. Hoe ga je daar mee om en wat voor effect heeft het op ons? In deze aflevering vertelt Teni daar meer over. Dani weet maar al te goed hoe het voelt om constant alle ballen hoog te moeten houden en er lijkt geen eind aan onze to-do-list te komen. Rustmomenten creëren zijn key! Een sterk team maakt winnaars. Of het op je werk is of tijdens het sporten, goed op elkaar inspelen is essentieel voor het succes! Topsporter en ex-hockster Ellen gebruikte daarvoor de persoonlijkheidstest! Iets voor jouw team? In de uitzending vertelt ze daar meer over. Wil jij ook graag een duurzame en gezonde lunch meenemen naar kantoor, maar weet je niet hoe je dit moet doen? Roos heeft tips en leuke gadgets die jij ook kunt winnen! Klik hier voor de winactie! Elke week zijn er bekende gasten bij onze sportbar. In deze uitzending is dat foodie Jet van Nieuwkerk. Zijn deelt met ons waar haar liefde voor koken vandaan komt. In onze uitzending vertelt ze alles over nieuwe foodtrends, lekkere recepten en heel veel meer. Sport meets tech, Miha Bodytec wordt door veel mensen dé fitness revolutie genoemd, Monique Noëll de vrouw van André Hazes jr. testte het voor je uit. BEKIJK HIER AFLEVERING 9! Abonneer ook op ons eigen Youtube-kanaal om geen video's meer te missen.
Reactie plaatsen