23 januari 2018 
1 min. leestijd

BMGP TV-Aflevering 8: 21 dagen niet klagen, are you in?

BMGP TV-Aflevering 8: 21 dagen niet klagen, are you in?
Heb je het al gezien? Het gloednieuwe taboedoorbrekende programma Body, Mind & Guilty Pleasures speciaal voor vrouwen. In dit tv-programma op Ziggo Sport bespreken we wekelijks over alles wat de vrouw van nu bezighoudt. Onderwerpen zoals onder andere geluk, lichaamsbeeld, sport, mindset en voeding komen allemaal op tafel. Wij hosten dit programma met zes andere inspirerende vrouwen, waaronder ex-tophockeyster Ellen Hoog, influencers Teni Stepanosian en Laura Brijde.

Change the world

Onze missie is om meer ‘realness’ te laten zien, vrouwen bewust te maken van hun eigen innerlijke kracht, ze mentaal next level te brengen en hun hart te blijven volgen. Iedere vrouw heeft haar eigen verhaal, iedere vrouw heeft struggles, maar iedere vrouw is mooi op haar manier. Women empowerment is key! Laat je inspireren door Dani en Lizzy die om de week FITGIRLS vertegenwoordigen. De onderwerpen die we bespreken, bepalen we graag samen met jou! Heb jij nog ideeën voor onderwerpen om in de uitzending te bespreken? Let us know! Body, Mind & Guilty Pleasures wordt iedere zondagochtend van 11:00 tot 12:00 uur live uitgezonden op Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo abonnees op kanaal 14. Heb je geen Ziggo? No worry, je kunt via de livestream meekijken op het YouTube-kanaal van Ziggo Sport. We delen wekelijks op ons platform de video’s, een dag na iedere uitzending.

Wat zie je in aflevering #8

In deze aflevering vertelt Laura over haar hardloop challenge, and it’s not that easy. Lizzy is al het geklaag in de wereld zat en doet mee aan de #21dagennietklagen challenge. Doe jij met ons mee? Je kan hier lezen hoe! En wil jij na de dure decembermaand ook wat geld besparen? Roos legt je alles uit over éénpansgerechten, niet alleen goedkoper, maar ook minder afwas! Anne-Marie deelt tenslotte met ons wat er niet kan ontbreken in jouw ski-koffer als je deze winter nog de piste op gaat en geeft de items ook nog weg in een hele gave winactie! Elke week zijn er bekende gasten bij onze sportbar. In deze uitzending hebben we Aicha Marghadi die piloxing voor ons uit probeert. Misschien is het ook wel iets voor jou? Ken je het gevoel dat je denkt dat je hele leven draait om eten? Ex Re-Play zanger Mark Dakriet in ieder geval wel. De kilo's vlogen er aan en hij zag geen uitweg meer. Tegenwoordig is hij personal trainer en heeft hij zijn leven weer opgepakt. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees het in zijn boek: NEVER NOOIT MEER! BEKIJK HIER AFLEVERING 8! Abonneer ook op ons eigen Youtube-kanaal om geen video's meer te missen.
Reactie plaatsen