15 januari 2018 
1 min. leestijd

BMGP TV-Aflevering 7: over o.a. minimalisme en body shaming (+ win twee paar Nikes)

BMGP TV-Aflevering 7: over o.a. minimalisme en body shaming (+ win twee paar Nikes)
Heb je het al gezien? Het gloednieuwe taboedoorbrekende programma Body, Mind & Guilty Pleasures speciaal voor vrouwen. In dit tv-programma op Ziggo Sport bespreken we wekelijks over alles wat de vrouw van nu bezighoudt. Onderwerpen zoals onder andere geluk, lichaamsbeeld, sport, mindset en voeding komen allemaal op tafel. Wij hosten dit programma met zes andere inspirerende vrouwen, waaronder ex-tophockeyster Ellen Hoog, influencers Teni Stepanosian en Laura Brijde.

Change the world

Onze missie is om meer ‘realness’ te laten zien, vrouwen bewust te maken van hun eigen innerlijke kracht, ze mentaal next level te brengen en hun hart te blijven volgen. Iedere vrouw heeft haar eigen verhaal, iedere vrouw heeft struggles, maar iedere vrouw is mooi op haar manier. Women empowerment is key! Laat je inspireren door Dani en Lizzy die om de week FITGIRLS vertegenwoordigen. De onderwerpen die we bespreken, bepalen we graag samen met jou! Heb jij nog ideeën voor onderwerpen om in de uitzending te bespreken? Let us know! Body, Mind & Guilty Pleasures wordt iedere zondagochtend van 11:00 tot 12:00 uur live uitgezonden op Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo abonnees op kanaal 14. Heb je geen Ziggo? No worry, je kunt via de livestream meekijken op het YouTube kanaal van Ziggo Sport. We delen wekelijks op ons platform de video’s, een dag na iedere uitzending.

Wat zie je in aflevering #7

In deze aflevering helpt Laura je met een aantal tips over hoe jij van hardloop-hater naar hardloop-lover gaat. Waar moet je beginnen en hoe pak je het aan? Laura helpt je op weg met goede tips! Dani deelt haar persoonlijke story en vertelt hoe minimalisme je hoofd rustiger maakt én ze geeft een reactie op de bizarre uitspraken naar de term 'fitgirls' van Sonja Bakker. Teni maakt het onderwerp “Body Shaming” bespreekbaar en maakt een inspirerende statement. Jessica is op missie en heeft tot doel in 2020 suikervrij ijs op alle restaurant menu’s te krijgen. Ze startte haar missie op de Horecava om het onderwerp bij ondernemers ter sprake te brengen. En we mogen twee paar hardloopschoenen weggeven van Nike (YAYhier. Elke week zijn staan er bekende gasten aan onze sportbar. In deze uitzending hebben we Karlijn Visser van het platform Holistik.nl aan de bar. Zij vertelt ons wat Blue Monday echt bestaat of gewoon een markering truc is geweest. Ook Bridget Maasland probeerde voor ons een sport uit, zij trok haar beste sport-outfit uit de kast en volgde een pilates klas. Benieuwd? BEKIJK HIER AFLEVERING 7! Abonneer je ook op ons eigen Youtube-kanaal om geen video te missen.
Reactie plaatsen