01 januari 2018 
1 min. leestijd

BMGP TV-Aflevering 5: de kracht van reflecteren. Zo doe je dat

BMGP TV-Aflevering 5: de kracht van reflecteren. Zo doe je dat
Heb je het al gezien? Het gloednieuwe taboedoorbrekende programma Body, Mind & Guilty Pleasures speciaal voor vrouwen. In dit tv programma op Ziggo Sport bespreken we wekelijks over alles wat de vrouw van nu bezighoudt. Onderwerpen zoals onder andere geluk, lichaamsbeeld, sport, mindset en voeding komen allemaal op tafel. Wij hosten dit programma met zes andere inspirerende vrouwen, waaronder ex-tophockeyster Ellen Hoog, Influencers Teni Stepanosian en Laura Brijde.

Change the world

Onze missie is om meer ‘realness’ te laten zien, vrouwen bewust te maken van hun eigen innerlijke kracht, ze mentaal next level te brengen en hun hart te blijven volgen. Iedere vrouw heeft haar eigen verhaal, iedere vrouw heeft struggles, maar iedere vrouw is mooi op haar manier. Women empowerment is key! Laat je inspireren door Dani en Lizzy die om de week FITGIRLS vertegenwoordigen. De onderwerpen die we bespreken, bepalen we graag samen met jou! Heb jij nog ideeën voor onderwerpen om in de uitzending te bespreken? Let us know! Body, Mind & Guilty Pleasures wordt iedere zondagochtend van 11:00 tot 12:00 uur live uitgezonden op Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo abonnees op kanaal 14. Heb je geen Ziggo? No worry, je kunt via de livestream meekijken op het YouTube kanaal van Ziggo Sport. We delen wekelijks op ons platform de video’s, een dag na iedere uitzending.

Wat zie je in aflevering #5

De vijfde en tevens ook de laatste aflevering van 2017 nemen de dames het jaar kort met ons door. Let's sum it up! We hebben Ellen in de studio, ze vertelt hoe ze om ging met de prestatiedruk tijdens haar gehele sportcarrière. Ze geeft ons een kijkje in de Thialf hoe onze schaatsers zich kwalificeren voor de Olympische Spelen. Dani neemt door hoe je reflectie-tijd voor jezelf in kan stellen, om een klein beetje overzicht en ruimte te krijgen. We all need this right? Jessica neemt de top 5 goede voornemens met je door, waaronder het voornemen ‘afvallen'. Hoe ga je om met obsessief eetgedrag? Laura neemt met je door hoe je voorkomt door te draaien tijdens de feestdagen. Nope, dan hebben we het niet over de cadeau-stress, we hebben het dan over het té graag gezond willen eten. Het afzeggen van etentjes, omdat je stiekem bang bent om slechte dingen te eten. Elke week zijn er weer een aantal gasten in de studio aanwezig, in deze uitzending hebben we Zoey Ivory. Zij is ex-model en oud Miss Nederland. Zij doet voor ons de High Intensity Interval Training, en zie je hoe je 600 kilocalorieën kan verbranden binnen 45 minuten. Ook hebben we de mooie Milou Turpijn, hoofdredactrice van Women’s Health Magazine. Welke trends gaan wij in 2018 zien? Welke sport blijft en welke komt erbij? BEKIJK HIER AFLEVERING 5! Krijg jij never genoeg van ons? Blijf ons volgen en kijk naar veel meer video's op ons Youtube-kanaal!
Reactie plaatsen