25 december 2017 
1 min. leestijd

BMGP TV-Aflevering 4: hooggevoelig? Zo ga je ermee om

BMGP TV-Aflevering 4: hooggevoelig? Zo ga je ermee om
Heb je het al gezien? Het gloednieuwe taboedoorbrekende programma Body, Mind & Guilty Pleasures speciaal voor vrouwen. In dit tv-programma op Ziggo Sport bespreken we wekelijks over alles wat de vrouw van nu bezighoudt. Onderwerpen zoals onder andere geluk, lichaamsbeeld, sport, mindset en voeding komen allemaal op tafel. Wij hosten dit programma met zes andere inspirerende vrouwen, waaronder ex-tophockeyster Ellen Hoog, influencers Teni Stepanosian en Laura Brijde.

Change the world

Onze missie is om meer ‘realness’ te laten zien, vrouwen bewust te maken van hun eigen innerlijke kracht, ze mentaal next level te brengen en hun hart te blijven volgen. Iedere vrouw heeft haar eigen verhaal, iedere vrouw heeft struggles, maar iedere vrouw is mooi op haar manier. Women empowerment is key! Laat je inspireren door Dani en Lizzy die om de week FITGIRLS vertegenwoordigen. De onderwerpen die we bespreken, bepalen we graag samen met jou! Heb jij nog ideeën voor onderwerpen om in de uitzending te bespreken? Let us know! Body, Mind & Guilty Pleasures wordt iedere zondagochtend van 11:00 tot 12:00 uur live uitgezonden op Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo abonnees op kanaal 14. Heb je geen Ziggo? No worry, je kunt via de livestream meekijken op het YouTube-kanaal van Ziggo Sport. We delen wekelijks op ons platform de video’s, een dag na iedere uitzending.

Wat zie je in aflevering #4

In deze aflevering deelt Lizzy haar ervaring met hoogsensitiviteit. Ze deelt onder andere haar eigen ervaring met prikkels en de manier hoe je er mee om kunt gaan. Wat is deze Kerst helemaal hip en happening? Anne-Marie ging de uitdaging aan en stapt in een cabine met -110 graden. Wat was haar ervaring met cryotherapie? Vond zij het voor herhaling vatbaar? Teni deed onderzoek naar verschillende soorten alcoholische drankjes. Zij heeft voor jullie onderzocht welke alcoholische dranken de meeste en minste calorieën bevatten. Roos vertelt jullie meer over glutenvrij eten, én heeft een heerlijke glutenvrije kersttaart voor jullie in petto. YUM! Elke week zijn er een aantal gasten in de studio aanwezig. In de vierde aflevering van Body, Mind and Guilty Pleasures is de oranje leeuwin Dominique Janssen te gast en deelt ze haar verhaal als profvoetballer. Hoe combineert deze fanatieke sportster haar sport met haar familie en vrienden? Ze geeft een korte terugblik op afgelopen jaar en vertelt daarnaast hoe zij 2018 voor zich ziet. Wij hebben ook Miss Nederland Nicky Opheij in de studio, zij deelt haar ervaring met de eerste keer Rocycle, is dansen op een fiets iets voor haar? BEKIJK HIER AFLEVERING 4! Nieuwsgierig naar meer video's? Neem hier eens een kijkje op ons Youtube-kanaal!
Reactie plaatsen