11 december 2017 
1 min. leestijd

BMGP TV-Aflevering 2: leer hoe je dankbaar kan zijn met 'de 5-minute journal'

BMGP TV-Aflevering 2: leer hoe je dankbaar kan zijn met 'de 5-minute journal'
Heb je het al gezien? Het gloednieuwe taboedoorbrekende programma Body, Mind & Guilty Pleasures speciaal voor vrouwen. In dit tv-programma op Ziggo Sport bespreken we wekelijks over alles wat de vrouw van nu bezighoudt. Onderwerpen zoals onder andere geluk, lichaamsbeeld, sport, mindset en voeding komen allemaal op tafel. Wij hosten dit programma met zes andere inspirerende vrouwen, waaronder ex-tophockeyster Ellen Hoog, influencers Teni Stepanosian en Laura Brijde.

Change the world

Onze missie is om meer ‘realness’ te laten zien, vrouwen bewust te maken van hun eigen innerlijke kracht, ze mentaal next level te brengen en hun hart te blijven volgen. Iedere vrouw heeft haar eigen verhaal, iedere vrouw heeft struggles, maar iedere vrouw is mooi op haar manier. Women empowerment is key! Laat je inspireren door Dani en Lizzy die om de week FITGIRLS vertegenwoordigen. De onderwerpen die we bespreken, bepalen we graag samen met jou! Heb jij nog ideeën voor onderwerpen om in de uitzending te bespreken? Let us know! Body, Mind & Guilty Pleasures wordt iedere zondagochtend van 11:00 tot 12:00 uur live uitgezonden op Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo abonnees op kanaal 14. Heb je geen Ziggo? No worry, je kunt via de livestream meekijken op het YouTube kanaal van Ziggo Sport. We delen wekelijks op ons platform de video’s, een dag na iedere uitzending.

Wat zie je in aflevering #2

In deze tweede aflevering van Body, Mind and Guilty Pleasures maken we kennis met de volgende tv-hosts. Zo vertelt hardloop-freak Laura meer over de Santa Run. Daarnaast geeft ze ons een behind the scenes op het Sneaker Gala van Women’s Health (De oscars in fitland). Ook Lizzy deelt haar verhaal over hoe zij haar 5-minute journal bijhoudt. Daarnaast gaat zij het hebben over of het een verschil voor jezelf kan maken om een paar minuten per dag aan meditatie te doen. Blogger en vlogger Teni Stepanosian deelt haar ervaring van haar boks -en meditatie retreat. Anne-marie Fokkens, BMGP-presentatrice, probeerde de van Hollywood overgewaaide healthhype: het ‘vitamine-infuus’! Elke week zijn er een aantal gasten in de studio aanwezig. In deze tweede aflevering vertelt bekende personal trainer Carlos Lens de fitness-trends van 2018. Wat kunnen wij verwachten dit jaar en van welke sport kunnen wij beter afscheid nemen? Model Sylvia Geersen gaat op pad voor BMGP en probeert de ‘bungee work-out’ uit. Is deze sport overrated, of zeker het proberen waard? BEKIJK HIER AFLEVERING 2. Benieuwd naar de andere afleveringen van BMGP? Wacht dan niet langer en houd hier ons Youtube-kanaal in de gaten!
Reactie plaatsen