07 februari 2018 
2 min. leestijd

BMGP TV-Aflevering 10: Ben jij klaar met negativiteit om je heen?

BMGP TV-Aflevering 10: Ben jij klaar met negativiteit om je heen?
Heb je het al gezien? Het gloednieuwe taboedoorbrekende programma Body, Mind & Guilty Pleasures speciaal voor vrouwen. In dit tv-programma op Ziggo Sport bespreken we wekelijks over alles wat de vrouw van nu bezighoudt. Onderwerpen zoals onder andere geluk, lichaamsbeeld, sport, mindset en voeding worden allemaal besproken. Wij hosten dit programma met zes andere inspirerende vrouwen, waaronder ex-tophockeyster Ellen Hoog en influencers Teni Stepanosian en Laura Brijde.

Change the world

Onze missie is om meer ‘realness’ te laten zien, vrouwen bewust te maken van hun eigen innerlijke kracht, ze mentaal next level te brengen en hun hart te blijven volgen. Iedere vrouw heeft haar eigen verhaal, iedere vrouw heeft struggles, maar iedere vrouw is mooi op haar manier. Women empowerment is key! Laat je inspireren door Dani en Lizzy die om de week FITGIRLS vertegenwoordigen. De onderwerpen die we bespreken, bepalen we graag samen met jou! Heb jij nog ideeën voor onderwerpen om in de uitzending te bespreken? Let us know! Body, Mind & Guilty Pleasures wordt iedere zondagochtend van 11:00 tot 12:00 uur live uitgezonden op Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo abonnees op kanaal 14. Heb je geen Ziggo? No worry, je kunt via de livestream meekijken op het YouTube-kanaal van Ziggo Sport. We delen wekelijks op ons platform de video’s, een dag na iedere uitzending.

Wat zie je in aflevering #10

Tegenwoordig worden we overspoelt met beweringen omtrent voeding, fitness en mind. Het is soms dan ook lastig om te weten of iets een feit of fabel is. Is bijvoorbeeld trainen op een lege maag slecht? Kan je je stofwisseling echt verhogen door pittig eten? Teni geeft voor eens en altijd het antwoord! Natuurlijk is er ook weer een nieuwe workout uitgeprobeerd. Heb je ooit gehoord van Crazy Monkey movement? You-tuber Nienke Plas ging het proberen, en we kunnen alvast meegeven dat er veel ingewikkeld handen en voeten werk bij kwam kijken.;) Lizzy zat deze week in de uitzending, omdat zij merkt dat er veel negativiteit heerst bij sommige mensen. Deze mensen kunnen letterlijk alle energie uit je zuigen. Helaas kan je deze mensen niet veranderen, maar je kan wel leren om hier goed mee om te gaan. Lizzy geeft jou tips hoe je hier mee om kan gaan. In deze aflevering waren er ook twee nieuwe gezichten, namelijk de Healthy Sisters Najima en Rachida. Zij hebben de halve marathon in Marrakesh gelopen, hoe gaaf is dat! Onze Dani doet verslag bij the heal experience, een evenement rondom de Heal documentaire over de wetenschappelijk en spirituele zoektocht van de kracht van de mens om zichzelf te genezen. Wait what? Hierover later meer... Elke week staat er weer een andere gast aan de sportbar. Deze week is het Hidde de Vries, de schrijver en bedenker van "7 days recharge". Hidde is natuurlijk geen onbekende van ons! Vorig jaar organiseerde we met hem de FITGIRLS recharge. Hij vertelt in deze aflevering hoe dit prorgamma en boek tot stand is gekomen. Jij kan dit online programma en boek ook winnen! Check de Instagram of Facebook van Body, Mind & Guilty Pleasures, en zie hoe jij mee kan doen! BEKIJK HIER AFLEVERING 10! Abonneer ook op ons eigen Youtube-kanaal om geen video's meer te missen.
Reactie plaatsen