14 juli 2017 
4 min. leestijd

Bijna op vakantie? Vergeet deze 10 reisapps niet te checken!

Bijna op vakantie? Vergeet deze 10 reisapps niet te checken!
Je vakantie is geboekt en je koffer staat ingepakt bij de voordeur, maar ben je niet iets vergeten? Jazeker! Want je hebt waarschijnlijk deze super handige apps nog niet bekeken en/of gedownload op je telefoon. Of je nou op zoek bent naar een app om je foto’s mee te bewerken, die je helpt bij het sporten of handige info geeft; we hebben ze allemaal in dit lijstje staan. Zeker even checken dus voor je op vakantie gaat! Welke gebruik jij al? En welke zijn wij vergeten in deze top 10? Let us know!

1. Schiphol App

Je reis begint waarschijnlijk bij luchthaven Schiphol. En wat is er dan handiger dan een Schiphol App? Via deze app ben je snel op de hoogte van je actuele vluchtinformatie, zoals je vluchtnummer, wijzigingen omtrent je vluchttijden en locatiegegevens van de luchthaven waar je je bevindt. En wil je je auto parkeren bij Schiphol? Ook dit is super snel te regelen via de app!

2. Hyperlapse

Deze app is er speciaal om je Instagram filmpjes perfect te maken. Hij haalt de schokkende beelden uit de filmpjes die je maakt, waardoor je al die professionele apparatuur niet meer nodig hebt. De ingebouwde stabilisatietechniek van Instagram helpt je dus om je vakantiekiekjes te upgraden en ready te maken om te posten. Ideaal, al zeggen we het zelf!

3. VSCO

Wil je in plaats van filmpjes foto’s maken? Dan is VSCO de app die je zoekt. Net iets te donkere foto's bij het strand zijn dus geen enkel probleem meer met deze app op je telefoon. En wanneer de foto’s bewerkt zijn kun je deze meteen op je social media delen, wat een top app!

4. Journi

Houd jij ervan om verhalen te schrijven? Gebruik dan Journi als je online dagboek tijdens je vakantie. Wanneer je niet zo goed weet hoe je het moet aanpakken, kun je ter inspiratie blogs van andere reizigers bekijken. Al je avonturen op één plek met je allerleukste foto’s erbij.

5. Wiffinty

Ga je op vakantie buiten de EU en heb je een provider die internetten over de grens enorm duur maakt? Dan is deze app super handig voor jou. Het geeft jou namelijk de Wi-Fi inlogcodes van verschillende publieke netwerken all over the world. En als je er eentje mist kan je het natuurlijk ook gewoon vragen aan iemand die bij het restaurant of hotel werkt waar je bent.

6. XE Wisselkoers

And again: je bent weer eens flink opgelicht op dat leuke marktje tijdens je vakantie. Je hebt drie keer zoveel betaald voor iets wat veel goedkoper had gekund… Wie herkent dit nog meer? Never again met deze app! Met XE Wisselkoers kun je super snel omrekenen wat de prijs in euro’s is. Fluitje van een cent dus. 😉

7. Around Me

Naar de bios, een leuk restaurantje of een sportschool in de buurt. Met Around Me vind je heel gemakkelijk wat er zich dicht bij je bevindt. Een spontaan dagje uit op vakantie of geen zin om alles voor te bereiden voordat je vertrekt, dan is dit the solution!

8. 7 minute work out

Vakantie is er voor gemaakt om lekker even je voetjes omhoog te gooien en te relaxen. Maar ben jij een bezig bijtje en kan je niet stil zitten? Dan kun je je dagelijkse workout ook ni zeven minuten doen. Zo ben je niet veel tijd kwijt maar blijf je toch een beetje fit tussen alle cocktails en dinertjes door.

9. Runkeeper

Je hebt net zo’n goede conditie opgebouwd voor je vakantie en dan vertrek je naar een land waar je totaal de weg niet weet. Met Runkeeper kun je de route die je loopt vastleggen en precies zien waar je je bevindt. Heerlijke app voor dat extra beetje motivatie!

10. Douane reizen

Lekker stadjes en marktjes bezoeken tijdens je vakantie is natuurlijk een must. Maar kan je alles wat je koopt tijdens je vakantie wel meenemen naar Nederland? Met deze handige app weet je precies wat er wel en niet mee naar huis mag! BewarenBewaren BewarenBewaren
Reactie plaatsen