07 juni 2017 
1 min. leestijd

ArenA MoveS 2017: Jij kunt helpen in de strijd tegen MS

ArenA MoveS 2017: Jij kunt helpen in de strijd tegen MS
Het grootste Nederlandse evenement in de strijd tegen MS komt er weer aan! Op zondag 25 juni vindt namelijk het sportevenement 'ArenA MoveS' plaats in de Amsterdam ArenA. Het grote voetbalstadion staat bekend om haar talloze trappen en ja, je raadt het al, ook wij doen mee! Dit mega spektakel bestaat uit vier verschillende traploopafstanden en uitdagende sportactiviteiten op het veld van de ArenA.

ArenA MoveS 2017

De tweede editie van de ArenA MoveS belooft weer een tof event te worden voor jong en oud. Het programma van dit sportevenement bestaat uit vier verschillende traploop parcoursen van 700, 1500, 3000, 5000 en 6500 treden. Tijdens dit event kun je onder andere losgaan op de beats van bekende dj's, zoals Julian Jorden, en heb je de mogelijkheid om mee te doen aan uitdagende sportactiviteiten op het veld van de Amsterdam ArenA. De workouts op het veld zijn verdeeld in vier te gekke sportactiviteiten. Binnenkort maakt Arena Moves definitief bekend welke vier op het programma komen te staan, dus nog even geduld!

Kies je workout

Kies je eigen workout en ken je grenzen. Voor iedereen is er een geschikt parcours, dus doe vooral waar jij je goed bij voelt. Je kunt je inschrijven en kiezen voor de Traploop Challenge, Veld Challenge of de Combi Challenge. Wil je graag iedereen die hieraan meedoet aanmoedigen en steunen? Kies dan voor het bezoekersticket! Bezoekers betalen €7,50 en kinderen van 8 tot en met 15 jaar betalen €15,00. Losse tickets kosten €25,00 en een Combiticket kost €30,00. Alle deelnemers ontvangen bij inschrijving een gratis sportshirt van SuitSupply. Ben jij een diehard sporter en ga jij altijd tot het uiterste? Dan kun je kiezen voor de Combi Challenge. Met de Combi Challenge kun je deel uit maken van beide onderdelen, zowel de Traploop Challenge als de Veld Challenge. Wil je alleen maar traplopen of meedoen aan workouts, dan kan dat uiteraard ook! Het evenement start om 12:30 uur en duurt tot 17:00 uur.

Steun MoveS!

Met jouw deelname steun je niet alleen MoveS, maar help je ook alle MS patiënten! MoveS is een organisatie die zich inzet voor een MS-vrije wereld. De opbrengst van ArenA MoveS op 25 juni besteedt MoveS onder andere aan de oprichting van een uniek expertisecentrum op het gebied van cognitie. Dit is een initiatief van het VUmc MS Centrum te Amsterdam.
MoveS daagt mensen, met of zonder MS, uit om in beweging te komen.
Foto header: Amsterdam ArenA
Reactie plaatsen