27 juni 2017 
2 min. leestijd

ArenA Moves 2017: Een dag vol energie en saamhorigheid!

ArenA Moves 2017: Een dag vol energie en saamhorigheid!
Afgelopen weekend was ook team FITGIRLS aanwezig bij het te gekke sportevenement 'ArenA MoveS'! De tweede editie van het sportevenement was een awesome ervaring en vond natuurlijk wederom plaats in de Amsterdam ArenA. Het grootste Nederlandse evenement in strijd tegen MS was een groot succes en dit jaar hebben ze een bedrag van €96.387,52 weten op te halen. Wat een prestatie zeg, geweldig! Onze eigen Wahida was erbij en blikt terug op een enorm gezellige en vooral inspirerende dag. Aangekomen in de Amsterdam ArenA werd ik verrast met een prachtig uitzicht van de Amsterdam ArenA én een optreden van de mooie Jennie Lena, bekend van The Voice of Holland. Na het prachtige optreden was het eindelijk zover! Arena MoveS kon van start gaan en niemand minder dan LarZ mocht deze dag openen met een te gekke warming-up. Dankzij zijn energieke vibes en Joshua Walter's swingende beats, knalde ik samen met duizend anderen deze warming-up uit mijn lijf! [caption id="attachment_29735" align="aligncenter" width="471"] LarZ en Wahida[/caption]

Wahida's Combi Challenge

Na de warming- up van LarZ en een korte uitleg over het programma kon ik beginnen met de eerste workout. Mijn eerste workout was een high-intensity interval training (HIIT) gecombineerd met touwtje springen, burpees en sit-ups. Ik voelde mij er helemaal in thuis, want ik ben gek op HIIT workouts en dat maakt het extra fun! Na mijn eerste en te gekke workout ging ik gelijk door naar tribune 118, want ja, je raadt het al: ik mocht lekker trappen gaan lopen! Het programma van dit sportevenement bestond die dag uit vier verschillende traploop parcoursen van 700, 1500, 3000, 5000 en 6500 treden. Ik koos ervoor om 1500 treden te lopen. Dit heb ik bewust gedaan, want ik wilde genoeg energie overhouden om alle andere workouts te rocken. Het is namelijk belangrijk om naar je lichaam te luisteren en mijn lichaam zei die dag: houd één tempo aan en dan komt het goed. Dit is uiteindelijk gelukt en ik heb binnen 15 minuten alle 1500 treden gelopen, whoop! Eigenwijs kind dat ik ben ging ik weer gelijk door naar de derde en laatste workout van de dag. Ik was niet te stoppen en zat vol met energie. Dit kwam door de sfeer en alle lieve mensen om mij heen. Mijn laatste workout was een bootcamp, waar ik erachter ben gekomen dat ik echt iets aan mijn conditie moet gaan doen. Ik was wel snel, maar gelijk buiten adem. Ken je dat? Dat je na één sprintje gelijk al op de grond ligt? Nou, het scheelde niet veel bij mij!

Afsluiting

Tot slot werd de dag afgesloten door de king of beats Julian Jorden. Iedereen ging los en wat een energie en saamhorigheid zeg! Ik kreeg er nog steeds kippenvel van. Deze dag heeft mij een boost van energie gegeven en geïnspireerd om het beste uit mezelf te halen. Mentaal heeft het mij sterker gemaakt en laten inzien dat elkaar helpen the key is! Bedankt Arena MoveS voor deze fijne en inspirerende dag! Wie was er nog meer aanwezig en wat vonden jullie van de tweede editie van de ArenA MoveS? BewarenBewaren BewarenBewaren
Reactie plaatsen