02 december 2016 
0 min. leestijd

Lekker! Amuse met rosbief en frisse appel

Lekker! Amuse met rosbief en frisse appel

Wij houden van lekker en gezond eten, maar het moet vooral snel klaar zijn en niet te ingewikkeld. Geen poespas, maar gewoon binnen een handomdraai op tafel. Daarom vind je hier vanaf nu elke week de lekkerste recepten van Voedzaam & Snel. Op zoek naar een makkelijk voorgerecht waarmee je wel de show steelt? Wij hebben 't voor je!

Krijg je bezoek vanavond en wil je wel eens iets serveren dat er uitziet als een (soort van) culinair hoogstandje? Zoek niet verder! Vandaag hebben wij een heel eenvoudig recept voor jullie klaarstaan. Klinkt misschien een beetje chique, maar deze amuse lepels zijn een goede keus als je vanavond een dineetje geeft en je vrienden of familie wilt verrassen. In principe is het een voorgerecht, maar als je dit na het eten op de salontafel neerzet, houden wij je natuurlijk niet tegen. ;)

What you need

  • Appel - 1/4
  • Zongedroogde tomaatjes - 2
  • Olijfolie - 2 theelepels
  • Rosbief - 3 plakken
  • Zeezout
  • Parmezaanse kaas - een handje (in vlokken-vorm)
  • Peper - vers uit de molen

Make & Shake

  1. Snijd de zongedroogde tomaten in drieën.
  2. Was en schil de appel. Snijd het vruchtvlees nu in kleine blokjes.
  3. Snijd nu de rosbief doormidden en leg deze op de amuselepels.
  4. Leg nu op elke amuselepel blokjes appel, een vlokje Parmezaanse kaas en een stukje tomaat.
  5. Strooi nog een beetje zeezout en peper over de amuse.
  6. Klaar om geserveerd te worden!
Reactie plaatsen