Redactie
06/30/2017
1 min
0

Alle heerlijkheid op een stokje: je eigen Nutella ijsjes!

06/30/2017
1 min
0
Beeld je in: een warme zomerdag en je proeft de heerlijke smaak van Nutella in je mond. En niet zomaar Nutella, maar in de vorm van je eigengemaakte ijsje! Met slechts drie ingrediënten zijn deze ijsjes binnen no time een feit, hoe chill is dat? Ook wij zijn dol op Nutella en sprongen een gat in de lucht toen we dit recept tegenkwamen. Zeker eentje die wij gaan uitproberen op warme zomerdagen. Hoewel het ijsje het niet van zijn uiterlijk moet hebben zal het vast en zeker een genot zijn en onze Nutella verslaving naar een hoger level brengen.

What you need (5 ijsjes):

  • Slagroom: 250 ml slagroom (kant-en-klaar)
  • Melk: 120 ml
  • Nutella: 2 grote scheppen (ongeveer 60 gram)
  • 5 ijsvormen
  • Grote kom

Make & Shake:

  1. Doe de slagroom, melk en Nutella samen in een grote kom.
  2. Mix dit tot het een glad, bruin geheel is. Als je echt heel erg van Nutella houdt kun je er natuurlijk voor kiezen om nog een beetje extra toe te voegen.
  3. Verdeel het mengsel over de vijf ijsvormen en zorg dat de (ijs)stokjes blijven staan.
  4. Zet de ijsjes minimaal vier uur in de vriezer, als het goed is zijn ze dan goed bevroren.
  5. Voetjes omhoog en genieten van je eigen creatie!
Mocht je niet wijs worden van onze uitleg, dan kun je, om het makkelijker te maken, ook de video hieronder kijken. Good luck! https://www.youtube.com/watch?v=m61agVI6GKQ&feature=youtu.be Nutella niet helemaal jouw ding? Probeer dan onze kleurrijke ijsjes met kiwi, kersen of watermeloen eens! Bron header: YouTube Delish
Reacties
Categorieën