21 april 2017 
1 min. leestijd

Alejandra Savoia accepteert haar lichaam zoals het is

Alejandra Savoia accepteert haar lichaam zoals het is
We hebben allemaal moedervlekken op ons lichaam. De een wat meer dan de ander. Alejandra Savoia is 24 jaar oud en is geboren met veel grote moedervlekken op haar lichaam, waarvan 1 grote moedervlek die een groot deel van haar rug bedekt. Naarmate zij opgroeide kwamen er steeds meer moedervlekken bij. Wanneer Alejandra naar het strand gaat staren mensen haar aan, maar haar ouders hebben haar altijd aangemoedigd om zelfverzekerd te zijn. Haar oudere zus heeft een hele lichte huid en geen last van moedervlekken. Omdat haar ouders hen altijd gelijk hebben behandeld, accepteert Alejandra zichzelf nu ook.

Haar leven veranderde

Maar toch bedekte ze haar lichaam het liefst door lange shirts en jurkjes te dragen. Tot vorig jaar. Haar vriendje plaatste een foto van haar op Facebook en de reactie van een lokale fotograaf veranderde haar leven! Hij wilde haar graag fotograferen, maar dan moest ze wel haar rug laten zien. Alejandra zei meteen dat ze klaar was om de wereld te laten zien wie zij nou eigenlijk is! Want haar moedervlekken passen juist bij haar en dat accepteert zij sindsdien.

Wij vinden het supermooi dat Alejandra een statement maakt met haar foto's en ook op Instagram inspireert zij mensen om zichzelf te zijn. Je hoeft helemaal niet bang te zijn als je er 'anders' uitziet dan het ideaalbeeld op social media. Dit laat zien dat het lastig kan zijn om je open te stellen, maar wanneer je dat hebt gedaan krijg je juist veel mooie reacties!

https://www.instagram.com/p/BN5CAMeDDPD/?taken-by=alejandrasavoia Foto's: Xenia Lau en Alejandra Savoia
Reactie plaatsen