04 maart 2016 
1 min. leestijd

Albert Heijns nieuwe healthy houdbare schap

Albert Heijns nieuwe healthy houdbare schap
De Albert Heijn voegde afgelopen week wel honderd nieuwe producten aan haar schappen toe. Het zijn niet zomaar producten, ze zijn namelijk geselecteerd voor mensen die een healthy lifestyle nastreven. Wij mochten aanwezig zijn bij de persconferentie en geven jullie een klein overzicht.

Feel good poducten

De nieuwe producten komen te staan in het houdbare schap, het gaat hierbij om alternatieve pasta’s, bijvoorbeeld van haver, quinoa en zelfs zeewier, een groot aanbod aan noten en zaden, proteïne repen en zelfs fruit- en groentechips. Albert Heijn wil meer gezonde en pure producten aan bieden. Echte 'feel good' producten, die minder bewerkt zijn en een plantaardige basis hebben.

Persevent Albert Heijn

Fitgirls.nl was zelf ook bij het persevent, één dag voordat de producten in de schappen lagen. Hier kregen we een lezing van foodie Sarah Britton. Erg leuk om hier bij te zijn en de producten zelf uit te proberen. AH Fitgirls Zoek het uitgebreide houdbare schap in jouw eigen AH eens op en trek het gekste of meest opvallende voedingsmiddel eruit, misschien heb je wel je nieuwe lievelingseten ontdekt? Gezond en verantwoord variëren en nieuwe producten ontdekken, dat is wat de Albert Heijn wil stimuleren. Deze missie kunnen wij alleen maar prijzen, ondanks dat de producten wel iets aan de prijzige kant zijn ;).
Reactie plaatsen