Poseren met een stuk watermeloen is namelijk zó 2015. Het moet allemaal mooiers, grootster en ingewikkelder. Vandaar dat we niet gewoon een watermeloen in stukken snijden en daarvan genieten. Wij maken lekkere ijsjes! Vries ze in voordat je opweg gaat naar je festival, zodat je the day after iets heerlijks hebt om op te snacken en om mee terug te denken aan jouw festivalervaring. Oh, en vergeet ons niet te taggen als je de ijsjes maakt! --> #FGReceptWhat you need (15 ijsjes)
- Watermeloen - ¼ (500 gram)
- Banaan - 1
- Yoghurt - 4 eetlepels
Make & Shake
- Snij de meloen in stukken, verwijder de schil en de pitten.
- Stop de meloen in de blender en mix het tot een glad sap.
- Schenk het meloensap in ijsvormpjes, tot ongeveer 1 centimeter onder de rand.
- Spoel de blender met water, schil de banaan en stop deze samen met de yoghurt in de blender.
- Mix de banaan en yoghurt tot een gladde mix.
- Schep het bananensap nu voorzichtig in de ijsvormpjes.
- Steek de stokjes erin en zet de ijsjes minimaal vier uur in de vriezer.
- Haal de ijsjes uit de vriezer en hou ze even in een kom met warm water (niet kopje onder!).
- Trek je ijsje uit het vormpje en genieten maar!
Voedzaam en Snel tip: maak de ijsjes ook eens met aardbeien, mango of sinaasappel!
Fitgirls.nl tip: ook leuk voor kinderfeestjes of natuurlijk studieontwijkend gedrag ;-)


