13 maart 2017 
1 min. leestijd

A dream came true: de eerste cookie dough bar van Nederland!

A dream came true: de eerste cookie dough bar van Nederland!
Weten jullie nog dat ik schreef over cookie dough bar DŌ in New York City? En dat ik me afvroeg wanneer de eerste cookie dough bar naar Nederland zou komen? En dat ik sowieso fan zou zijn? Dan heb ik goed nieuws! Ook Nederland mag zichzelf gelukkig prijzen, want Baker’s Dough opent dit jaar nog haar deuren! Heel de wereld stond even op zijn kop toen de cookie dough bar DŌ in New York City ontdekt werd. Bereid jullie voor girls, want in mei is het in Nederland eindelijk zover! Dan kunnen wij hier in Nederland ook genieten van het ready-to-eat koekjesdeeg. En geloof me, dit is een hotspot om je vingers bij af te likken! Baker’s Dough is het zusje van Baker&Moore. Baker&Moore is een van de hippe tentjes die Rotterdam te bieden heeft. Je kan hier terecht voor lekkere en verse ontbijtjes, een heerlijke lunch of slow-juice sapjes. De eigenaren van Baker&Moore vonden dat het tijd werd dat het cookie dough concept zijn debuut maakt in Nederland, en hier ben ik het natuurlijk helemaal mee eens ;) Één ding is zeker: ik ben Baker’s Dough grootste fan! Benieuwd naar een paar mouth-watering creaties van Baker’s Dough? Scroll dan even verder! PS: Bekijk deze foto’s op eigen risico.
Reactie plaatsen