23 juni 2017 
2 min. leestijd

7 essentials die je voor vakantie écht moet hebben!

7 essentials die je voor vakantie écht moet hebben!
We zijn alweer op weg naar de zomer en dat betekent: vakantie! In ieder geval voor diegene die op vakantie gaan. Je weet al wat je bestemming wordt en je vlucht heb je net geboekt. Maar dan komt het moment dat je bijna naar het vliegveld gaat. Je kamer is ontploft en je hebt alles neergelegd wat je ‘kan’ meenemen. Het is áltijd chaos wanneer het moment komt dat je de koffer moet inpakken. Hoeveel kilo’s aan bagage mag je meenemen en wat is nu echt relevant? Want tja, die acht rokjes voor 8 dagen, is dat wel nodig? Deze zeven essentiële dingen mogen zeker niet missen:

1. Zorg voor je eigen comfort

Je kent het wel. Je komt in het vliegtuig en je hebt een reis van zeker 8 uur op de planning staan. Je hebt zere oren, je wil graag proberen te slapen of je wil je even snel opfrissen. Dit probleem kan je heel makkelijk oplossen door een nekkussen te kopen voor in het vliegtuig, oordopjes voor de luchtdruk, een slaapmasker en verfrissende gezichtsdoekjes. Make it comfy!

2. Een goede reistas

Neem je geen rolkoffertje mee voor in het vliegtuig, maar wil je wel de benodigde spullen meenemen? Dan is een goede, stevige handtas natuurlijk heel erg handig. Zorg voor een tas met wat extra vakjes, zodat je genoeg kleine reisspulletjes mee kan nemen voor onderweg.

3. Stroom, stroom en nog eens stroom

Zeg maar dag tegen lege batterijen! Zorg ervoor dat je goed voorbereid op reis gaat en maak gebruik van een powerbank met meerdere soorten snoeren. Neem wel een powerbank die je telefoon meerdere malen kan opladen, want je kan deze ook eventueel voor je tablet gebruiken!

4. Dekentje

Gebruik nooit meer die muffe vliegtuigdekens die ze in het vliegtuig uitdelen. Neem je eigen deken mee, zodat je jouw reis altijd comfortabel doorkomt. Het is niet alleen handig voor in het vliegtuig, maar ook op jouw bestemming kan dit dekentje zeker van pas komen. Het hoeft ook echt geen dikke deken te zijn: een fleecedekentje kan het verschil al maken.

5. Lingerietasje

Tijdens je vakantie wil je natuurlijk niet je vieze bikini’s en ondergoed vlak bij elkaar leggen. Het liefst wil je dit zoveel mogelijk gescheiden houden. Een goede tip hiervoor is om een stevig, waterdicht lingerietasje mee te nemen waar je je badkleding en ondergoed in kwijt kan.

6. Games

Hoe kan je jezelf vermaken tijdens een lange vlucht? Denk bijvoorbeeld aan een simpele gameboy die je misschien nog ergens in de kast hebt liggen. Of zorg voor een tablet waar je genoeg spelletjes op hebt gezet die je niet snel gaan vervelen en die wat langer duren dan normaal. Een puzzelboekje doet ook nog steeds wonderen!

7. Blijf shinen

Wil je er goed uit blijven zien tijdens of na je zware en lange vlucht? Zorg er dan voor dat je wat simpele make-up bij je hebt, zoals een sparkling lipgloss of een roze of perzik blush. Hierdoor straal je net wat meer dan normaal en kan je er weer even tegenaan.
Reactie plaatsen