24 juli 2017 
1 min. leestijd

7 dingen die je los moet laten om ultiem gelukkig te zijn!

7 dingen die je los moet laten om ultiem gelukkig te zijn!
De zomer is volop aan de gang en de goede vibes komen weer helemaal naar boven. Wij hebben voor jullie 7 dingen op een rijtje gezet die je los moet laten dit seizoen, om ultiem gelukkig te zijn deze zomer!
  1. Vermoeidheid

Waarom is iedereen toch zo moe de hele tijd? Ga eerder naar bed, neem een bad, lees en kom tot rust. Luister bijvoorbeeld eens naar natuurgeluiden op Spotify in plaats van dat je Instagram voor de honderdste keer doorscrolt. Plan de avond van tevoren wat je de volgende dag aantrekt, zodat je wat extra langer kan slapen! Voldoende rust is belangrijk, neem die rust dan ook.
  1. Excuses

Alles wat je maar wilt bereiken is aan de andere kant van het excuus dat je hebt waarom het je niet zal lukken. Wat wil je graag maar zou je niet kunnen bereiken? Een promotie op het werk, een strakker lichaam, een succesvolle blog, een goede relatie, meer geld? Vraag jezelf af: “Wat nou als ik dit wel kan?”. Alles is mogelijk als je jezelf niet tegenhoudt. Follow your dreams!
  1. Vergelijken

We doen het allemaal. Maar waarom eigenlijk? Wanneer je je eigen leven vergelijkt met het succes van anderen, is er hoogstwaarschijnlijk een groot gat van waar je nu bent en waar je wilt zijn. De beste manier om dit los te laten is door na te denken over wat je bijvoorbeeld in de afgelopen 12 maanden bereikt hebt. Laat je progressie je verwonderen! https://giphy.com/gifs/beyonce-hair-flip-11wsZr0jbXc15m
  1. Schuldgevoel

Schuldgevoel is een killer. Het is ook het bewijs dat je in het verleden leeft. Schuldgevoel is niet gezond en daarbij vaak ook totaal onnodig. Waarschijnlijk laat je het toe dat het jou mentaal compleet overneemt, waardoor je het niet uit je hoofd kan zetten. Laat het los! We gooien allemaal weleens de remmen los.
  1. Spijt

Onthoud dit: Je hebt altijd het beste gedaan wat je kon met de middelen die je op dat moment had. Dat is wat iedereen doet, ie-de-reen. Geef jezelf wat rust en laat het los. Op dat moment dat je een bepaald iets gedaan hebt, was het precies wat jij toen wilde. Geen reden dus om er spijt van te hebben.
  1. Wrok

Er is vast wel iemand tegen wie je wrok koestert, en daar heb je vast en zeker ook een hele goede reden voor. Aan die persoon denken kan je al de rillingen geven, dus doe dat simpelweg niet. Want iemand vergeven gaat niet makkelijk, dus dan kan je ze maar beter vergeten en uit je hoofd zetten.
  1. Rommel

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd! Het kan soms super verhelderend zijn om even je gedachten op nul te zetten en schoon te maken. Door die rotzooi op te ruimen creëer je rust, en dat is nu precies wat je nodig hebt om nóg gelukkiger te zijn. https://giphy.com/gifs/season-9-the-simpsons-9x21-3o6Mb8wu97ApZElWaQ BewarenBewaren
Reactie plaatsen