Redactie
07/19/2016
4 min
0

7 Day Recharge: Jullie ervaring + uitslag WINACTIE

07/19/2016
4 min
0
De Fitgirls.nl recharge week zit er op! Tijdens de 7 Day Recharge werkten we samen in 7 dagen naar een lichaam in balans, om vol energie de zomer in te gaan. Jullie gingen aan de slag met mindfulness en yoga oefeningen, leerden doelen te stellen en een gezond voedingspatroon te creëren. Ontzettend tof om te zien hoe iedereen aan de slag gingen met de yogavideo's, meditaties en recepten, elkaar tips gaven en motiveerden. We hopen dat je door prioriteiten te stellen en rustmomenten in te plannen erachter bent gekomen waar jij echt gelukkig van wordt en hoe jij het beste uit jezelf kan halen!

Fitgirls.nl Recharge week

Tijdens de 7 Day Recharge leer je bewuster om gaan met voeding, ontspanning en leer je je bewust te worden van de keuzes die je maakt om je lichaam en mindset te versterken. Dani en Lizzy testten het recharge programma en waren zo enthousiast dat ze besloten de Fitgirls.nl recharge van 11 t/m 17 juli te organiseren. Want wat is er nu beter dan ontspannen en opgeladen je vakantie in gaan! Ook onze eigen bloggers werden enthousiast over de 7 Day Recharge en deden vorige week gezellig met ons mee. anoek recharge Onze sportexpert Anoek probeerde de groene smoothie uit het recharge recepten boek. recharge kay Kay liet de CrossFit box even voor wat het was en kwam tot rust tijdens een yogaworkout. recharge lotta
Lotta herinnerde zich dankzij de 7 Day Recharge de voordelen van meditatie en yoga. Inderdaad, het is zo belangrijk om er achter te komen waardoor jij rust kunt creëren in je hoofd!

Jullie ervaring

We vroegen jullie om dagelijks een selfie te delen met de hashtags om kans te maken op te gekke prijzen. We hebben alle foto's op social media bekeken en hebben de volgende winnaressen gekozen.

1 Esther Cardon

2 Katja Boor

3 Nicole Adelaars (meisje_eigenwijsje)

4 Marous van de Tuinstoelen

5 Anne Hamer (alwayshungry_nl)

6 Maxime Coesel (maximecoesel)

7 Marije (pluseenbeetje)

recharge fb volger Esther startte de recharge met een uitdagende yoga workout en sloot de dag af met een meditatiesessie. Fijn om te lezen dat je wat hebt gehad aan de ademhalingsoefeningen en wisseldouches! recharge meisje eigenwijsje Ook Nicole ging gelijk aan de slag met de yoga workouts van het recharge programma. recharge maxime Maxime begon de week goed met een power breakfast. recharge plus een beetje Marije deelde de mindset lessen van het recharge programma op haar eigen blog. Inspirerend om te lezen tot welke inzichten je bent gekomen! recharge anne Anne deelde een ijzersterke quote uit het boek van Hidde de Vries. Fitgirls.nl agrees! marous En ook Marous was druk aan het lezen in het boek, terwijl ze genoot van een reep Tony's? Lekker bezig :). recharge katja Katja dronk stiekem een drankje tijdens haar rust moment. Heel begrijpelijk! Wij hebben onze wijntjes ook best wel gemist!
Gefeliciteerd allemaal! Jullie mogen je gegevens versturen naar fitgirls.maaike@gmail.com, dan zal de prijs jullie toegezonden worden.

Recharge week gemist?

Baal je dat je de Fitgirls.nl Recharge week heb gemist? Het programma en de code blijft nog zeker drie maanden beschikbaar. Je kunt je dus nog steeds aanmelden met de korting. In plaats van 99,25 euro voor het gehele online programma, betaal je dan maar 29,50 euro, inclusief het boek! Voor meer informatie en aanmelden via www.fitgirls.nl/recharge

recharge lizzy
Intussen zijn Dani en Lizzy achter de schermen bezig geweest met een promo-video voor de volgende editie van de 7 Day Recharge. So stay tuned!
Reacties
Categorieën