28 oktober 2016 
1 min. leestijd

6 problemen die alleen blondines begrijpen

6 problemen die alleen blondines begrijpen
Blond: het is een geweldige haarkleur. Van het ene op het andere moment ga je van elegant en chique naar super sexy of gewoon lekker casual. Alles staat je eigenlijk wel en menig man en vrouw kijken nog een keer over hun schouder wanneer ze jouw stralende manen voorbij zien komen. Blond zijn is dus gewoon hartstikke tof, maar natuurlijk zitten er ook een paar minder fijne punten aan blond zijn. Deze 6 dingen herken je vast als jij ook van die prachtige, blonde lokken hebt.
  1. Licht haar, lichte wimpers

Jup, waarschijnlijk herken je dit probleem wel. Je blonde lokken mogen misschien wel stralen, maar helaas betekent dat ook vaak dat je wimpers dezelfde kleur hebben. Gelukkig doet een likje mascara wonderen!
  1. Wenkbrauwen

Of wat dacht je van je wenkbrauwen? Helaas zijn niet alle vrouwen gezegend met de perfecte bruine wenkbrauwkleur die precies overeenkomt met de haarkleur. Probeer lichte wenkbrauwen maar eens in te vullen met potlood en/of poeder zonder dat het lijkt alsof je mascara hebt gebruikt in plaats van een passend product. Juist ja.
  1. Speldjes

Soms heb je van die dagen dat je niet genoeg klemmetjes en bobby pins in je haar kunt steken om het er enigszins goed uit te laten zien. Reken maar dat je je eigen voorraadje bij je moet hebben, want om de klemmetjes van je brunette-vriendin te lenen is een no go – of je moet willen dat iedereen alsnog kan zien dat je een bad hair day hebt. ;)
  1. Droogshampoo is je leven

Hoe lichter jouw blonde manen zijn, hoe sneller ze vettig lijken te worden. Elke dag je haar wassen is niet super voor je haar en kost je ook nog eens veel te veel tijd. Gelukkig bestaan er anno 2016 de beste droogshampoos die jou keer op keer uit de brand helpen.
  1. Chloor

Do I need to say more? Als er iets een no go is voor je blonde haar dan is het wel chloor. Sommige mensen lachen je misschien uit als je ze vertelt dat je haar er groen van wordt, maar helaas: jij lijkt altijd weer een beetje op Fiona van Shrek als je het zwembad uitkomt. Ach, kan ook wel eens leuk zijn.
  1. ‘Blondjes zijn dom’

Ook een punt dat heel normaal lijkt te zijn tegenwoordig. Je bent blond, dus je bent automatisch dom. Huh? Blijkbaar zit intelligentie dus in je coupe. Het zou pas echt een shock zijn als je opeens je haar bruin of rood zou verven en mensen erachter kwamen hoe slim je werkelijk bent. Sidenote: Dit blog is met een knipoog geschreven. Natuurlijk zijn alle haarkleuren prachtig zoals ze zijn en is een blonde haarkleur net zo mooi en chique als iedere andere kleur. ;) giphy
Reactie plaatsen