Redactie
02/16/2018
2 min
0

5 herkenbare awkward momenten in de sportschool

02/16/2018
2 min
0
In de sportschool kom je echt allerlei types tegen. Of je nou de die hard fitgirl bent of de lazy-één-keer-in-de-maand-sporter, iedereen maakt wel eens awkward momenten in de sportschool mee. Het is nou eenmaal niet de ideale plek om charmant te zijn, wat helemaal niet erg is. Je komt er toch om even keihard te sporten, dan ben je allesbehalve met een charmante voorkoming bezig. Hier volgen nog vijf herkenbare awkward momenten in de sportschool die we allemaal wel eens meemaken.  

1. Water over jezelf heen

Je bent heel intensief aan het rennen op die loopband met een uitgedroogde keel, en je grijpt naar je flesje water voor een slok. Ja hoor, je ziet het vast wel aankomen: je gooit zo dat water langs je kin en nek je truitje in. De persoon naast je krijgt ook nog een paar druppels van refeshment mee, helemaal top. Het is maar goed dat we een handdoek meenemen naar de sportschool…  

2. Ongemakkelijk oogcontact

Je voelt het helemaal vandaag: met al je kracht ben je aan het sporten om het beste uit jezelf te halen. Al die inspanning is natuurlijk terug te vinden op je gezicht, want dat hoort er nou eenmaal bij. Ofcource, net op het hoogtepunt van je workout, kijk je recht in de ogen van die knapperd tegenover je. Als je hoofd nog niet rood genoeg was van de inspanning, zal het nu zeker wel zo zijn van de shame.

3. Right up your ass

Een goeie sessie vereist nou eenmaal veel beweging, en door veel beweging kan je slip wel eens omhoog kruipen. We weten allemaal wel hóé ongemakkelijk dat kan zitten. Het liefst trek je die string gelijk uit, maar goed, dat doe je ook niet zo even midden in de sportschool. Dan maar proberen zonder handen, door wat rare heup- en beenbewegingen te maken en hopen dat het goed gaat zitten. Ja hoor, daar sta je dan ongemakkelijk te 'dansen' na die squats.

4. Verkeerde machine gebruik

Na heel wat peinzen op een afstand denk je eindelijk te weten hoe die ingewikkelde machine nou werkt. Nog een beetje onzeker loop je erop af en ga je langzaam aan de slag. Ja hoor, er loopt al een professional naar je toe om te vertellen dat je het compleet verkeerd doet. Gênant! Van je fouten leer je toch? De volgende keer dat jij iemand ziet stuntelen op diezelfde machine, kun jij de professional uithangen.

5. Kleedkamer awkwardness

We know, niks om je voor te schamen, het zijn allemaal girls onder elkaar. Toch kan het soms een beetje ongemakkelijk worden als iemand gewoon poedelnaakt rondloopt in de kleedkamer, en jij diegene per ongeluk recht in de boobs aankijkt. We doen het niet expres, maar soms gebeurt het gewoon. De ander denkt er waarschijnlijk niet eens over na, maar zelf sta je daar met een rode kop te stressen. Ook allemaal zo herkenbaar? Nu weet je het zeker, you're not alone! ;)
Reacties
Categorieën