07 december 2016 
3 min. leestijd

Het is bijna zover! 3x originele kerstcadeaus

Het is bijna zover! 3x originele kerstcadeaus
Het duurt voor je gevoel nog wel even, maar voor we het weten is het alweer Kerst. En ik moet zeggen: ik heb er weer echt zin in dit jaar! Heerlijk met warme choco en drie katten op de bank films kijken, genieten van lekker eten met de mensen waar ik om geef én natuurlijk kerstinkopen doen. Om last-minute stress te voorkomen, shop ik altijd vrij ver van tevoren mijn kerstcadeaus, rond eind november. Het scheelt zoveel gedoe en tijdens de feestdagen kun je dan ook echt met volle teugen genieten. Juist tijdens de feestmaand mag er best wat extra aandacht besteed worden aan uiterlijke én innerlijke verzorging. Niet alleen omdat het wat kouder is en we dus vaak ook wat vatbaarder zijn voor verkoudheidjes en snotterneuzen, maar vooral ook omdat het dé tijd van het jaar is om elkaar extra te verwennen. Ook vroeg inslaan en zorgeloos de decembermaand in? Deze 3 favoriete en originele cadeaus zijn heel bijzonder om te geven en laten jouw geliefden stralen; zowel van binnen als van buiten.

1. Winterwangetjes met een gezichtsreiniger

In de wintermaanden is je huid door de centrale verwarming en kou vaak wat droger dan in de zomer. Ook heb ik dan meer last van velletjes en merk ik dat mijn gezicht echt meer nodig heeft dan ‘s avonds even ‘snel een reinigingsschuimpje en klaar’. Sinds ik mijn gezicht reinig met een borstelapparaat, zie ik dat mijn huid veel schoner en zachter is. De apparaten zijn er van diverse merken en ze kunnen allemaal nét even wat anders. Bij het systeem dat ik gebruik kun je diverse opzetborsteltjes verwisselen en dus afstemmen op wat je huid op dat moment nodig heeft. Zo zijn er borsteltjes voor de normale, vette, onzuivere en droge huid en kun je ook een scrub variant kopen. Het apparaat is op te laden met een adapter, dus je hoeft niet te rommelen met losse batterijen. Helemaal prima. Het werkt vrij simpel. Doe reinigingsmelk, olie, schuim of whatever you like op het borsteltje en reinigen maar (kan ook onder de douche worden gebruikt!). Absoluut verzekerd van een healthy glow deze winter! oralb_1024

2. Sneeuwwitte tanden met een elektrische Oral-B

Op de één of andere manier zijn mensen vaak bang om elkaar een functioneel cadeau te geven, maar sinds ik zelf vorig jaar een elektrische Oral-B tandenborstel kreeg voor Kerst begrijp ik daar helemaal niets van. Een mooi, stralend gebit draagt bij aan je gezonde looks en daarmee is dit cadeau dus perfect voor de feestdagen. Wie wil er nu niet #365dagenperjaarstralen met een stunning smile? Juist! Het coolste vond ik nog dat mijn tandarts het verschil direct opviel tijdens de halfjaarlijkse controle. Ik was gelukkig al gezegend met een goed gebit, maar ze zag letterlijk dat mijn tanden meer clean waren dan voorheen! Poetsen met een elektrische Oral-B doet zoveel meer voor je gebit dan poetsen met een handtandenborstel. Een elektrische tandenborstel verwijdert namelijk meer tandplak, reinigt beter tussen de tanden en helpt het tandvlees beter te verzorgen. En dat met één druk op de knop. Om je cadeau persoonlijker te maken kun je kiezen voor diverse Oral-B gifts. Denk aan een roze voor de vrouw of een zwarte variant voor de man, een gezellig duo pakket voor stelletjes of een Oral-B GENIUS met smartphone houder voor de bewuste poetser. Voor ieder wat wils! Mijn favoriet? Ik ben fan van de Oral-B GENIUS! Door te poetsen met behulp van je smartphone camera worden plekken in je mond ontdekt die je wel of juist niet hebt gepoetst. Ik word ook erg blij van de Smartring, de instelbare gekleurde ring van de houder. Je kunt zo kleur van je borstel matchen met jouw stemming. Een trendy tandenborstel, dus.

3. Een actieve wintertijd met een FitBit Charge HR

We schreven al eerder hoe fijn en handig wij activity trackers vinden; ze kunnen je inzicht geven in je progressie in de gym, maar ook je slaapuren meten en hartslag bijhouden. Met sommige modellen kun je zelfs zwemmen! Elk horloge heeft zo zijn eigen pluspunten, dus bedenk van tevoren goed aan wie je het cadeau doet en welke eigenschappen hij of zij belangrijk vindt. Zelf ben ik al een tijdje erg blij met mijn FitBit Charge HR. Ik vind de metingen nauwkeurig en heb gemerkt dat hij letterlijk tegen een stootje kan, aangezien het apparaat al een flink aantal ruige boks- en CrossFitlessen heeft overleefd. De FitBit Charge HR heeft een geïntegreerde hartslagmeter, telt je stappen, analyseert je slaapuren, en het display toont de inkomende oproepen van je smartphone. Daarnaast kun je deze tracker ook koppelen aan de MyFitnessPal app, zodat je kunt zien of je beweging en je voeding op elkaar aansluiten. Helemaal top! daphne Fijne feestdagen! Dit blog is een gesponsord artikel. Echter hebben wij onze mening hier niet door laten beïnvloeden en past een samenwerking altijd bij de visie van Fitgirls.nl.
Reactie plaatsen