10 juni 2016 
5 min. leestijd

10 problemen die elke 'fitgirl' herkent

10 problemen die elke 'fitgirl' herkent

Het leven van een 'fitgirl' heeft veel voordelen! Je nieuwe intermittent fasting dieet zorgt er voor dat je flink bespaart op de boodschappen en al die sportselfies op Instagram werpen zijn vruchten af; door die Jen Selter kont krijg je eindelijk de aandacht die je verdient! Maar helaas, elk voordeel heeft zijn nadeel. In dit blog tien first world problems van een 'fitgirl'!

Onder je oksels, tussen je borsten en tijdens legday druipt het zweet zelfs je bilnaad in. Gelukkig zijn die yoga pants zwart...

The shampooing struggle.

Stiekem heb je daar echt niet altijd zin in. Droogshampoo is je beste vriend en wisten jullie al dat bandana's weer helemaal in de mode zijn?

Natuurlijk doe je wél netjes iedere dag schone sportkleding aan. Stel je voor dat iemand je twee dagen in dezelfde outfit ziet trainen!

Je bent harstikke blij met die abs, maar waarom, WAAROM, is het enige lichaamsvet waar je niet vanaf wilde, het eerste verdwenen?! Zelfs die dikke man naast je op de crosstrainer heeft nog meer borsten dan jij. #teamnoboobs

Inmiddels squat je iedere man in de gym er met gemak uit. Trots flexend sta je voor de spiegel en oefent gelijk wat poses. Alhoewel, doe dat maar niet: ''Al die spieren, zo mannelijk!''

Vind maar eens een plaats in de sportschool waar je ongestoord die nieuwe glute exercise kunt uitproberen. ''Ja hallo, zo kan ik me toch niet concentreren als je er zo bij ligt!'' Hmmm, dat bankje voor de spiegel was misschien niet helemaal de juiste keuze!

Een workout zonder je eigen muziek lijkt wel driedubbel zo lang te duren en vind je stiekem helemaal niets aan. Gelukkig draaien ze in de sportschool ook een leuke playlist, dat die al drie jaar hetzelfde is, lijkt alleen niemand door te hebben.

Alleen kom je er thuis achter dat je je shake-beker de dag er voor bent vergeten af te wassen.Verrotte eieren ruiken als parfum, in vergelijking met de stank die uit jouw beker komt!

Eindelijk is het zo ver, je welverdiende rustdag. Maar terwijl je zit te Netflixen op die comfortabele bank, merk je dat je onrustig wordt. Je mist de gym zelfs nog meer dan je vriendje en kan aan niets anders meer denken dan liften en aan al die gainz die je nu misloopt.
Reactie plaatsen